Hoe is het nu met Sita?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lange tijd was het verdacht stil rondom K-otic zangeres Sita, tot donderdag 19 maart. Dit was dé dag waarop we weer een teken van leven kregen van de blondine. En wat voor een: Sita Vermeulen wordt MILF. Dit schepte natuurlijk dé perfecte gelegenheid om de volgende vraag centraal te stellen: hoe is het nu met Sita?

Zo maakte de wereld kennis met Sita

Alhoewel we bij het eind begonnen, maken we weer eventjes een sprongetje naar het begin van de loopbaan van Sita Vermeulen. De goedlachse blondine werd in 2001 bekend bij het grote publiek door haar deelname aan het programma Starmaker. Samen met Anna Speller, Rachel Kramer, Bouchra Tjon Pon Fong en haar mannelijke bandleden, die we ons gek genoeg niet meer herinneren, vormde Sita de band K-otic.

De band wist het destijds naar de finale te schoppen en won een platencontract. Hun eerste nummer ‘Damn, I think I love You’ zal je dan ook vast nog wel bekend in de oren klinken.

(lees verder na de video)

Sita heeft geen hulp nodig

Ondanks het grote succes dat ze had met de band, besloot ze eind 2001 om een andere weg in te slaan. Een keuze waar de blondine zeker geen spijt van hoeft te hebben. Solo scoorde ze dan ook hit na hit. Zo stond haar nummer ‘Lopen op water’, dat ze met de inmiddels zeer vrijgezellige Marco Borsato opnam, wekenlang in de hitlijsten.

Vandaag de dag vinden we Sita op de planken. Zo speelde ze in familiemusicals als De Kleine Zeemeermin en Belle en het Beest. Een goede zet van de musicalwereld als je het ons vraagt. Zo hebben de papa’s ook nog een leuke musicalmiddag!

(lees verder na de afbeelding)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op

Sita wordt MILF

Tot slot dan het nieuws waardoor het hele excuus ontstond om over onze Sita te schrijven: Sita mag zich in september aan het MILF-lijstje toevoegen. Ze maakte het nieuws zelf bekend via de onderstaande Instagram-post. Alhoewel we het natuurlijk super tof vinden voor Sita, moeten we wel toegeven dat dit ons toch maar doet beseffen dat de tijd vliegt. Al voelde het wel goed om even terug te blikken naar die goede oude tijd, waarin we Sita elke dag wel voorbij zagen komen.

Lees ook: Katy Perry wordt voor de eerste keer MILF

Dit bericht bekijken op Instagram

Mooi nieuwtje in deze bizarre tijd..! 🤍

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.