Hoe is het nu met Sita?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lange tijd was het verdacht stil rondom K-otic zangeres Sita, tot donderdag 19 maart. Dit was dé dag waarop we weer een teken van leven kregen van de blondine. En wat voor een: Sita Vermeulen wordt MILF. Dit schepte natuurlijk dé perfecte gelegenheid om de volgende vraag centraal te stellen: hoe is het nu met Sita?

Zo maakte de wereld kennis met Sita

Alhoewel we bij het eind begonnen, maken we weer eventjes een sprongetje naar het begin van de loopbaan van Sita Vermeulen. De goedlachse blondine werd in 2001 bekend bij het grote publiek door haar deelname aan het programma Starmaker. Samen met Anna Speller, Rachel Kramer, Bouchra Tjon Pon Fong en haar mannelijke bandleden, die we ons gek genoeg niet meer herinneren, vormde Sita de band K-otic.

De band wist het destijds naar de finale te schoppen en won een platencontract. Hun eerste nummer ‘Damn, I think I love You’ zal je dan ook vast nog wel bekend in de oren klinken.

(lees verder na de video)

Sita heeft geen hulp nodig

Ondanks het grote succes dat ze had met de band, besloot ze eind 2001 om een andere weg in te slaan. Een keuze waar de blondine zeker geen spijt van hoeft te hebben. Solo scoorde ze dan ook hit na hit. Zo stond haar nummer ‘Lopen op water’, dat ze met de inmiddels zeer vrijgezellige Marco Borsato opnam, wekenlang in de hitlijsten.

Vandaag de dag vinden we Sita op de planken. Zo speelde ze in familiemusicals als De Kleine Zeemeermin en Belle en het Beest. Een goede zet van de musicalwereld als je het ons vraagt. Zo hebben de papa’s ook nog een leuke musicalmiddag!

(lees verder na de afbeelding)

Sita wordt MILF

Tot slot dan het nieuws waardoor het hele excuus ontstond om over onze Sita te schrijven: Sita mag zich in september aan het MILF-lijstje toevoegen. Ze maakte het nieuws zelf bekend via de onderstaande Instagram-post. Alhoewel we het natuurlijk super tof vinden voor Sita, moeten we wel toegeven dat dit ons toch maar doet beseffen dat de tijd vliegt. Al voelde het wel goed om even terug te blikken naar die goede oude tijd, waarin we Sita elke dag wel voorbij zagen komen.

Lees ook: Katy Perry wordt voor de eerste keer MILF

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!