Hoe is het nu met Sita?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lange tijd was het verdacht stil rondom K-otic zangeres Sita, tot donderdag 19 maart. Dit was dé dag waarop we weer een teken van leven kregen van de blondine. En wat voor een: Sita Vermeulen wordt MILF. Dit schepte natuurlijk dé perfecte gelegenheid om de volgende vraag centraal te stellen: hoe is het nu met Sita?

Zo maakte de wereld kennis met Sita

Alhoewel we bij het eind begonnen, maken we weer eventjes een sprongetje naar het begin van de loopbaan van Sita Vermeulen. De goedlachse blondine werd in 2001 bekend bij het grote publiek door haar deelname aan het programma Starmaker. Samen met Anna Speller, Rachel Kramer, Bouchra Tjon Pon Fong en haar mannelijke bandleden, die we ons gek genoeg niet meer herinneren, vormde Sita de band K-otic.

De band wist het destijds naar de finale te schoppen en won een platencontract. Hun eerste nummer ‘Damn, I think I love You’ zal je dan ook vast nog wel bekend in de oren klinken.

(lees verder na de video)

Sita heeft geen hulp nodig

Ondanks het grote succes dat ze had met de band, besloot ze eind 2001 om een andere weg in te slaan. Een keuze waar de blondine zeker geen spijt van hoeft te hebben. Solo scoorde ze dan ook hit na hit. Zo stond haar nummer ‘Lopen op water’, dat ze met de inmiddels zeer vrijgezellige Marco Borsato opnam, wekenlang in de hitlijsten.

Vandaag de dag vinden we Sita op de planken. Zo speelde ze in familiemusicals als De Kleine Zeemeermin en Belle en het Beest. Een goede zet van de musicalwereld als je het ons vraagt. Zo hebben de papa’s ook nog een leuke musicalmiddag!

(lees verder na de afbeelding)

Sita wordt MILF

Tot slot dan het nieuws waardoor het hele excuus ontstond om over onze Sita te schrijven: Sita mag zich in september aan het MILF-lijstje toevoegen. Ze maakte het nieuws zelf bekend via de onderstaande Instagram-post. Alhoewel we het natuurlijk super tof vinden voor Sita, moeten we wel toegeven dat dit ons toch maar doet beseffen dat de tijd vliegt. Al voelde het wel goed om even terug te blikken naar die goede oude tijd, waarin we Sita elke dag wel voorbij zagen komen.

Lees ook: Katy Perry wordt voor de eerste keer MILF

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!