Hoe is het nu met GTST-actrice Britt Scholte?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte kennen we allemaal van haar rol als Kimberly Sanders in de serie Goede tijden Slechte tijden. Voordat de blondine een vaste rol kreeg in de serie GTST was ze al geruime tijd te zien in de jeugdserie Brugklas. De jaren hierna zagen we de actrice voorbijkomen in verschillende films en zelfs bij The Passion had Britt Scholte een kleine rol te pakken! Wat doet deze actrice én presentatrice allemaal nog meer?

Lees ook: Hoe is het nu met Tooske Ragas?

Dit is de vriend van Britt Scholte

In september 2018 maakte Britt Scholte op haar Instagram bekend een nieuwe liefde te hebben. Op de foto is de zien hoe Britt samen met haar nieuwe vriend Stefan de Vries vrolijk aan de wandel is. Stefan is geen onbekende in het mediawereldje, de bekende vlogger heeft meer dan 500.000 volgers op Youtube en ook op Instagram tikt hij dat getal bijna aan. Britt Scholte is regelmatig te zien in zijn video’s. Het stel woont samen in Amsterdam, ze zijn inmiddels al bijna 3 jaar samen.

Britt ontslagen bij GTST

Voor Britt Scholte kwam haar ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden zeer onverwacht. Tussen 14 november 2016 en 21 november 2019 was Scholte te zien als Kimberly Sanders in GTST. De actrice kreeg te horen dat haar verhaal geen vervolg zou krijgen in de nieuwe afleveringen: “Dat kwam behoorlijk hard aan,” vertelt de actrice. “Want ik wilde allesbehalve weg.” De periode na haar ontslag maakte de actrice erg onzeker: “Ik had geen idee of ik wel nieuw werk zou vinden. Er zijn zoveel actrices en ze moeten maar net op zoek zijn naar jou.” De afgelopen maanden heeft de blondine haar presentatiekunsten laten zien op haar eigen YouTube kanaal. Ze interviewt hier oud-collega’s of andere mensen uit de acteerwereld.

Is Britt Scholte zwanger?

Veel fans van Britt Scholte vragen zich af of zij zwanger is. De presentatrice heeft al bijna 3 jaar een relatie met YouTuber Stefan de Vries, met wie ze ook samenwoont en het stel heeft financieel niks te klagen. In tegenstelling tot het turbulente liefdesleven van Britts personage Kimberly in GTST, doet Britt het in het echte leven lekker rustig aan. Britt en Stefan geven aan niet te snel te willen gaan en zijn op dit moment allebei te druk om al aan kinderen te beginnen. Wel geeft Britt Scholte aan in de toekomst moeder te willen worden. Voor nu heeft Britt even genoeg aan haar poes!

De échte leeftijd van Britt Scholte

Britt heeft zelf nooit een geheim gemaakt van haar leeftijd. De inmiddels 24 jarige blondine snapt ook niks van de commotie rondom leeftijd. Voor haar is leeftijd maar een getal maar misschien denkt ze hier over 30 jaar wel weer anders over. De actrice is geboren op 26 februari 1997. Vanaf haar 13e is Britt al te zien als actrice, Met als doorbraak de serie Brugklas waar Britt op haar zeventiende al in speelde. In de Brugklas serie moest Britt eigenlijk een jonger meisje spelen dat dan ze in werkelijkheid was. Maar ook daar had de actrice geen problemen mee.

Sieradenlijn Lucardi x Britt Scholte

In november 2020 heeft de actrice samen met Lucardi een eigen sieradenlijn ontworpen. Ook voor Britt Scholte heeft de coronacrisis er financieel flink ingehakt dus is de blondine creatief bezig geweest om toch voor brood op de plank te zorgen. Britt maakt gretig gebruik van haar Instagram om deze eigen sieradenlijn te promoten. Haar fonkelende creaties worden uitgebracht onder de naam Myla by Britt Scholte.

Britt Scholte doet mee in The Passion

Komt Britt Scholte tegenwoordig ook nog wel eens op tv? Oplettende kijkers hadden haar tijdens The Passion 2021 kunnen spotten! Terwijl de show gestolen werd door Freek Bartels en Trijntje Oosterhuis, deed Britt Scholte ook stiekem mee! Ze had geen prominente rol, maar moest als één van de discipelen van Jezus op de achtergrond meelopen en zingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!