Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Wie kent Alizée nog? De Franse zangeres bestormde op piepjonge leeftijd de Europese hitlijsten met haar mierzoete liedjes. We vielen massaal voor de charmes van deze soepel bewegende brunette. Toch hebben we haar inmiddels uit het oog verloren. Zonde! De inmiddels 36-jarige Française lijkt namelijk geen jaar ouder geworden!

Alizée is moeder van twee

De zangeres heeft in de tussentijd natuurlijk niet stilgezeten. Ze is inmiddels moeder van twee. In 2019 beviel ze van dochter Maggy. Sindsdien begint Alizée steeds meer op een ‘mommy vlogger’ te lijken: haar Instagramposts- en filmpjes draaien alleen nog maar om haar nieuwste spruit.

‘Bad girl’ Alizée is verslaafd aan tattoos

Of er helemaal niks meer over is van de oude, ietwat ‘ondeugende’ Alizée? Jawel! De zangeres is verslaafd aan tattoos! Haar hele lijf zit onder. Of dat nou je ding is of niet, het staat haar best goed!

Dansen doet Alizée nog als de beste

Ze hypnotiseerde ons vroeger al met haar moves, maar kan dat nu nog steeds! Alizée deed een paar jaar geleden mee met de Franse ‘Dancing with the Stars’, en gooide daar hoge ogen. Ze kwam er bovendien haar huidige echtgenoot tegen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.