Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Waar ken je Georgina Verbaan ook alweer van?

Georgina ken je nog van haar tijd in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daar begon ze in 1997 als Hedwig Harmsen. Daarna begon Georgina aan haar zangcarrière en speelde ze in films als Volle Maan en Costa!, later verschijnt ze ook in de serie van Costa! op met dezelfde rol. Sindsdien speelt Georgina regelmatig in series en films en zie je haar regelmatig in verschillende programma’s voorbij komen. De laatste paar jaar hoor je echter niet zo verrassend veel meer van de knappe actrice. Het is dus hoog tijd om een kijkje te nemen in het leven van Georgina, om te kijken waar ze nu allemaal mee bezig is.

Lees ook: Video: Georgina Verbaan breekt in tijdens zoenscène GTST

Met KLEM was Georgina Verbaan weer kort terug

Na een korte afwezigheid op televisie speelde Georgina opeens weer in een Nederlandse dramaserie. Ze had de hoofdrol in de serie KLEM. Die serie ging over ontvoering, afpersing vijandigheid. Het was vooral een spannende show en dus weer eens wat anders dan de vooral komische rollen die Georgina speelt. Georgina Verbaan en Jacob Derwig spelen in de serie het koppel Marius en Kitty, die een belangrijke rol spelen in de Amsterdamse onderwereld. En dat brengt natuurlijk een hoop spanning met zich mee.

Georgina Verbaan heeft een nieuw programma: Date Smakelijk

De knappe actrice was na KLEM toch weer een beetje op de achtergrond geraakt, maar is inmiddels weer vol in de aandacht. Zo heeft ze sinds kort een nieuw programma, genaamd Date Smakelijk. Ze presenteert dat programma samen met acteur en beste vriend Patrick Martens, die je waarschijnlijk nog kent van de jeugdserie Zoop! Het programma is een soort First Datesmaar dan net even anders. In de basis klinkt dat goed, maar de reviews zijn niet heel erg geweldig. Vooral recensent Angela de Jong is alles behalve fan. Georgina is basic volgens Angela: “Georgina was vergeten om enig gevoel in te leggen in haar vragen. En grappig was ze ook al niet!” Het programma zelf vindt Angela ook niets: “Het is een samenraapsel van 25 programma-ideeën van mensen die een soort TopChef spelen, First Dates en Lang Leve De Liefde.”

Lees ook: Foto: Georgina Verbaan verwent volgers met foto in piepklein jurkje

Georgina Verbaan ook te zien in serie Maud en Babs

Sinds kort is Georgina ook bezig met opnames voor de serie Maud en Babs. In deze MAX-serie draait het om Maud, mantelzorger voor haar beginnend dementerende moeder Babs. Naast haar moeder heeft Maud ook een gezin en drukke baan, dus dat levert allemaal veel spanning op. Georgina Verbaan heeft geen nieuwe rol, maar neemt een rol over van Kim van Kooten, die dit seizoen niet terugkeert. Dat zal voor de kijker vast even wennen zijn, maar met Georgina op het scherm zullen ze dat geen vervelende verandering vinden.

Lees ook: Foto: Georgina Verbaan heeft plakkerig haar op vreemde plek

Naast nieuwe series en programma’s, nu ook een nieuwe speelfilm

Behalve haar nieuwe shows en programma’s, speelt Georgina Verbaan ook in een nieuwe Nederlandse film De Mannenmaker. De opnames daarvan zijn net begonnen. Het brengt Georgina weer een beetje terug bij haar roots, aangezien ze veel in Nederlandse komische films en series heeft gespeeld. De Mannenmaker gaat over Anne (Katja Schuurman) die alleen maar date met ‘kansloze mannen’ om hen vervolgens helemaal om te toveren naar een gewilde man. Dan dumpt ze hen, totdat ze verliefd wordt op een van haar ‘projecten’. Welke rol Georgina speelt moeten we nog even afwachten, maar over ongeveer een jaar is de film in de bioscoop te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!