Hoe is het nu met actrice Angela Schijf?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela Schijf bekend werd op 17-jarige leeftijd bekend als Kim Verduyn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Tegenwoordig kennen we de actrice van haar rol als Eva van Dongen in de populair serie Flikken MaastrichtToch is het alweer een tijdje stil rondom Angela. Gaat ze dit jaar nog in beeld komen? Waar is Angela Schijf nu mee bezig?

Dit is de leeftijd van Angela Schijf

Angela Schijf draait al een tijdje mee in het tv-wereldje. De actrice werd geboren op 7 augustus 1979. Angela Schijf zat op het Hermann Wesselink College in Amstelveen en rondde in 1998 daar haar vwo af. Toen Schijf dus nog bezig was met het bepalen van haar diploma kreeg ze al als 17-jarige een rol in GTST. In tussen is brunette 41 jaar en moeder. Toch weerhoudt haar leeftijd de actrice er niet van om de meest uitdagende rollen te spelen.

Lees ook Hoe is het nu met GTST actrice Toprak Yalçiner

Angela Schijf werd bekend door Goede Tijden Slechte Tijden

Angela was dé nieuwe aanwinst voor de serie Goede tijden Slechte tijden. Angela Schijf speelde van 1996 tot 1999 Kim Verduyn, het zusje van Julian. Julian wordt in de serie gespeeld door Cas Jansen. Dus toen onlangs de hele familie Verduyn weer terugkeerde in Meerdijk wisten de fans het zeker. Ook het zusje van Julian, gespeeld door Angela zou terugkeren! In een interview op de officiële website van GTST geeft Cas zelf antwoord op de prangende vraag of Angela terugkeert. In eerste instantie grapt hij mysterieus “Je weet het maar nooit!”. Maar al snel gaat hij dieper op de vraag in. Helaas moet hij fans van de serie teleurstellen. We hoeven dus niet meer op een GTST-comeback van Angela Schijf te rekenen.
Wie is de Man van Angela Schijf?

De man van Angela Schijf is de Vlaamse acteur Tom Van Landuyt. Het stel is in 2002 getrouwd en heeft samen drie dochters. Het gezin woont al een tijdje in Antwerpen en Angela heeft sinds 2013 zelf ook de Belgische nationaliteit. Ze leerde hem kennen in een repetitielokaal en drie maanden na hun eerste echte date vraagt hij haar al ten huwelijk. Vorig jaar deelde Angela een foto op haar Instagram met een ode aan haar man met wie ze toen 18 jaar samen was. “Je zult mij niet horen zeggen dat het 18 jaar lang himmelhoch jauchzend is geweest.” Aldus Angela over haar huwelijk met haar man Tom.
Kijkje achter de schermen op de Insta van Angela Schijf

Op de Insta van Angela Schijf is vaak te zien hoe het eraan toe gaat achter de schermen. Niet alleen bij de opnames van Flikken Maastricht maar ook hoe het er aan toe gaat in haar privé leven. Zo is te zien hoe ze met haar drie dochters en man kerst heeft gevierd, bevriend is met de welbekende pianiste Iris Hond en komen er prachtige foto’s van de actrice in haar jongere jaren voorbij. Wie geen genoeg kan krijgen van Angela Schijf: Instagram is de beste manier om deze actrice in de gaten te houden!

Krijgt Flikken Maastricht een nieuw seizoen?

De ongekende populaire serie Flikken Maastricht is onlangs gestopt na 15 succesvolle seizoenen. Op 19 maart 2021 keken 1.865.000 miljoen mensen naar de seizoenfinale van seizoen 15. Als het aan hoofdrolspeler Victor Reinier ligt komt er zeker een nieuwe seizoen. Hij heeft wel enig idee waar het succes van de serie aan te danken is. Opnamelocatie Maastricht is er daar een van. “Het is natuurlijk een heel mooie stad. Je hebt het historische gedeelte, maar ook een industrie en prachtig heuvellandschap.” Daarnaast heeft het ook te maken met het persoonlijke aspect. “Het is spannend en de personages zijn tegelijkertijd empathisch. Ze worstelen met de liefde en andere herkenbare zaken”. Verder laten de twee hoofdrolspelers Angela en Reinier er niet veel over los, nog even afwachten dus.
Nieuwe hoofdrol in 2021 voor Angela Schijf

Gaan we Angela Schijf dit jaar dan nog op tv zien? Het lijkt erop van wel! Angela is na een lange stop namelijk weer aan het werk. In april 2021 zijn de opnames gestart van een nieuwe film met Angela Schijf in de hoofdrol: (R)Evolutie. Het is een comedyfilm die zich afspeelt in de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is. De opnames vinden, hoe kan het ook anders in Maastricht plaats. De film (R)Evolutie is in het najaar van 2021 te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.