Hoe gaat het nu met actrice Robin Martens?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De meesten kennen actrice Robin Martens van haar Rol als Rikki in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar hoe gaat het er tegenwoordig aan toe met de actrice?

In 2010 begon Robin Martens met haar rol als Rikki de Jong in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Oorspronkelijk ging het om een kleine gastrol, maar vanwege haar populariteit kreeg ze een vaste rol aangeboden in GTST. Samen met soapacteurs Ferry Doedens, Guido Spek en Raynor Arkenbout bracht Robin nog een single uit genaamd Jij. Daarna werd het stiller rondom de actrice.

Lees ook: Robin Martens verbaast volgers met opmerkelijke foto

Een donkere bladzijde

Nadat ze verplicht moest vertrekken bij GTST ging het een tijd niet goed met Robin. Ze is door een zware periode heen gegaan. Ze zat al een tijd tegen overspannenheid aan het aanduwen. Ze was doodmoe en helemaal op. En hoewel acteren echt de droom was kon ze gewoonweg niet meer. Het was dus tijd voor een pauze. De dokter concludeerde dat Robin een burn-out had en vervolgens zat ze lange tijd thuis. In die periode heeft ze veel aan zichzelf gewerkt, zowel innerlijk als uiterlijk. En dat wierp zijn vruchten af.

Taakstraf

Tussendoor raakte Robin ook nog in de problemen. Ze kreeg een taakstraf opgelegd. Ze had namelijk een politieagent mishandeld. Robin ziet het zelf even anders, maar de rechter besloot dat een straf van toepassing was. Voor wie dacht dat Robin een heel onschuldig meisje was, pas op: Ze heeft een dark side. Het is dus niet verstandig om de brunette boos te maken. Voor je het weet het je een hak in je rug zitten of heb je een blauw oog te pakken.
Tijdelijke comeback

Inmiddels is Robin weer terug van weggeweest. Ze richt zich grotendeels op haar muziek carriere als zangeres. Dat doet ze samen met haar vriend Benjamin, die is namelijk rapper. Ook was ze heel even weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2019 keert ze eventjes terug naar Meerdijk, wanneer haar fictieve oma overlijdt. En vorig jaar was ze ook eventjes terug op de buis, toen haar soapvader Rik ging trouwen. Robins personage Rikki mocht natuurlijk niet ontbreken op de trouwerij.

kinderwens

In maart werd bekend dat Robin zwanger was van haar eerste kindje. En dat heeft flink de kinderwens vergroot bij de actrice. Zo wilt Robin het liefste een gezin met drie kinderen. Of die er ook uiteindelijk komen is natuurlijk maar de vraag. Maar als het aan Robin ligt krijgt ze een volle eettafel later. En of ze ooit terugkeert naar televisie? Ja dat ziet ze dan wel weer. Voorlopig is ze hartstikke gelukkig en focust ze zich op haar familie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.