Hoe gaat het nu met actrice Inge Schrama?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jarenlang was ze het gezicht van Sjors uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Plotseling verdween actrice Inge Schrama uit het publieke oog. Jaren later vraagt iedereen zich nog steeds af hoe het nu gaat met de actrice en of ze ooit de terugkeer maakt naar de populaire soapserie.

Veertien jaar lang speelde Inge Schrama de rol van Sjors in GTST, maar daar kwam in 2017 een einde aan toen de actrice te maken kreeg met een zware burn-out. Per direct legde ze al haar acteerwerk neer en verdween ze uit het publieke oog. Hoe groot is de kans dat de geliefde actrice ooit weer terugkeert naar de televisiewereld?

Lees ook: Het gaat weer goed met Inge Schrama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inge Schrama (@ingeschramaofficial)

Hoe het begon

In 2003 kwam Inge voor het eerst in beeld als de piepjonge Sjors. Veertien jaar lang zou ze die rol vertolken. Er zijn weinig acteurs die zo lang aan dezelfde rol blijven plakken. Zelf vind Inge het bijzonder dat ze zo lang het werk heeft mogen doen. Sjors is een onderdeel van haar geworden en ze zijn samen gegroeid van tienermeisje naar moeder. Toch werd het in 2017 allemaal te veel. Te vaak ging Inge over haar grenzen heen en ze bezweek onder een zware burn-out.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GTST Street Team (@gtststreetteam)

Inge moest alles los laten en even compleet van de aardbodem verdwijnen om zich te herstellen. Die anonimiteit is zo erg bevallen, dat Inge besloten heeft niet meer terug te keren bij Goede Tijden. Toch bleven fans heel lang hopen dat ze op een dag weer te zien zou zijn.

Een sprankje hoop

In de jaren daarna werd haar tegenspeler Everon veel gevraagd naar haar gezondheid. Die kon toen vertellen dat het een stuk beter met Inge ging, maar dat de kans dat ze ooit terug zou keren erg klein was. Goed voor Inge dus, maar minder goed voor haar vele fans. In 2019 kregen fans weer een klein beetje hoop toen Inge weer kort terugkwam in de spotlight. Ze dook sporadisch op in de media, zoals bijvoorbeeld in onderstaande foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by William Rutten (@williamrutten)

Waar is ze nu?

Tegenwoordig is het extreem lastig om te zien hoe het met Inge gaat. Haar Instagram is verlaten en in de media hoor je niets meer over haar. We kunnen er wel van uit gaan dat haar leven buiten de spotlights goed bevalt. En hoewel ze vele kansen aangeboden heeft gekregen om terug te keren naar het acteerleven, blijft ze zich liever focussen op zichzelf en haar gezin. Wel zegt ze dankbaar te zijn voor de waardevolle periode bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar toch wilde Inge zich liever storten op een nieuwe fase waarin ze, naar eigen zeggen, ‘andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen.’ Inge werkt hard aan zichzelf en geeft al haar aandacht aan haar twee kinderen. De kans is dus nihil dat ze ooit terugkeert naar de grootste soap van Nederland. En hoewel dat jammer is voor haar fans, is het in ieder geval goed om te horen dat het beter gaat met Inge schrama!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!