Hoe dan? Tooske Ragas is op deze foto nog net zo knap als vroeger!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tooske Ragas is al zo’n lange tijd op tv te zien dat we bijna niet meer weten hoe ze er vroeger uitzag. Door deze recente foto van de presentatrice herinnerde we gelijk hoe knap ze was (en is)!

We kennen Tooske Ragas al lang genoeg en weten dat ze er nu nog steeds kei goed uitziet. Bij Shownieuws verrast ze ons telkens weer met haar prachtige verschijning. Tooske was vroeger natuurlijk altijd al een van de knapste bekende Nederlanders op tv, maar dat is ook alweer een eeuwigheid terug. Dat ze al die jaren terug een knappe vrouw was is ons natuurlijk wel bijgebleven, maar hoe zag ze er vroeger ook alweer precies uit? Die blonde lokken zijn in ieder geval niet veranderd, maar toch waren ook die vroeger een stukje langer. Het valt eigenlijk wel mee hoe erg de presentatrice is veranderd, maar één foto op haar Instagram deed ons aan de Tooske van vroeger denken. Ze lijkt er namelijk sprekend op de jongere versie van zichzelf. We zouden bijna denken dat het gewoon een foto uit de oude doos is…

Geen Nederlandse tv hetzelfde zonder Tooske Ragas

Tooske werd in 1998 bekend op televisie doordat ze bij TMF begon als videojockey. Het televisiewereldje sprak haar wel aan, en al meteen bleek dat het ook helemaal voor haar was weggelegd. Dat weten we nu natuurlijk allemaal wel. Maar niet alleen presenteren was voor haar weggelegd, Tooske begon ook met acteren. Zo heeft ze in musicals gespeeld en speelde ze zelfs in de film 06/05. Toch sprak presenteren haar het meeste aan, ze was dan ook te zien bij onder andere meerdere Gouden Televizier-Ring Gala’s, Het Beste Idee Van Nederland, Wie Ben Ik? en Help! Ik Word Vader. Nu kennen we haar natuurlijk vooral van Shownieuws, waar ze al haar presenteer-skills kan laten zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tooske Ragas Official (@tooskeragas)

Oja, zo zag Tooske Ragas er vroeger uit!

Tooske Ragas was vroeger al vaak het favorietje van velen. In een mum van tijd stal ze de harten van de Nederlandse kijker. Dat gebeurde natuurlijk deels omdat de presentatrice er zo uitzag op de foto hierboven. Helaas draagt ze nu niet zo vaak meer van dit soort glitterjurkjes, maar dat kunnen we allemaal wel begrijpen. Als we haar nu bij Shownieuws zien, snappen we wel waarom Tooske er nu nog zo uitziet.

Lees ook: Fidan Ekiz bewijst met deze foto dat ze de leukste presentatrice van Op1 is

Tooske Ragas is niks veranderd op deze foto

Op de foto hieronder is te zien dat Tooske eigenlijk helemaal niet veel veranderd is. Hoewel rimpels nooit voorkomen kunnen worden, lijkt ze toch net zo jong als op de foto hierboven. Ze draagt gelukkig nog steeds blauwe jurkjes, maar nu met strepen in plaats van glitters. Hopelijk kunnen we nog veel langer op televisie naar Tooske kijken. Met hoe jong ze er nu nog uitziet, hoeven we ons daar voorlopig nog geen zorgen over te maken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tooske Ragas Official (@tooskeragas)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman doet extra knoopje open op zeer luchtige foto

Katja Schuurman is misschien wat op leeftijd, maar daardoor niet minder knap. Sterker nog, ze heeft meer verleidingskracht dan de meeste jongere vrouwen. 

Foto: Wordt Chantal Janzen bedrogen door man Marco Geeratz?

Marco Geeratz is officieel de domste man van Nederland. Tenminste, als de geruchten die nu verspreid worden door juicekanalen waar blijken te zijn. Als man van Chantal Janzen heb je toch nul redenen om met andere vrouwen het bed in te duiken?

Foto: Hélène Hendriks heeft intiem momentje met vrouw in HLF8-kleedkamer

Hélène Hendriks blijft niet alleen in haar kleedkamer. Net als tijdens haar "geleende" programma HLF8 zit ze graag met anderen samen. Soms gaat het er heftig aan toe….