Hilary Duff is Milf Mcguire

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo’n 16 jaar geleden was er een Disneyshow die de gemoederen lang bezig hield. Een show over een jong meisje dat continu een kleine cartoonversie van zichzelf voor zich ziet: Lizzie McGuire. En Lizzie komt terug! Na ruim 16 jaar krijgt de show een doorstart, met de originele cast.

Lizzie McGuire was zo’n beetje de Miley Cyrus van haar generatie. Ze acteerde in een Disneyserie over haar leven, ze zong in haar vrije tijd en ze was razend populair bij de kids. Miljoenen tienermeisjes wilden ‘Lizzie’ zijn en miljoenen tienerjongens wilden haar doen. Voor deze generatie is er weer een beetje hoop: Hilary Duff stapt namelijk opnieuw in de schoenen van haar oude personage. Maar waar zullen de avonturen van deze inmiddels volwassen MILF McGuire over gaan?

Technology expert

Lizzie had altijd een vooruitstrevende blik. Aan de hand van haar opvallende kleding en die kleine gehallucineerde mini-me kon je concluderen dat deze meid over een goed gevoel voor stijl en een rijke fantasie beschikte. Bij welke grote-mensenbaan zou deze Lizzie uitgekomen zijn? Striptekenaar bij een grote uitgever? Een kapster met de gekste ideeën? Misschien wel eigenaar van een enorme softwarebedrijf. Haar cartoonachtige zelfbeeld leek namelijk toen al op een vroege versie van de bitmoji.

De Gordo zone

Lizzie hoeft haar volwassen problemen gelukkig niet in haar eentje te overwinnen. Een aantal andere castleden zijn al bevestigd voor de nieuwe serie. Eén daar van is Lizzies beste vriend Gordo.

Gordo was altijd een beetje het sulletje van de groep. Ook was hij tot over zijn oren verliefd op Lizzie, al zag zij natuurlijk helemaal niets. Kijkers waren ook dolgelukkig toen Gordo en Lizzie aan het einde van de serie toch een stel werden. Maar alles kan blijkbaar kapot. Na bijna twintig jaar is het powerkoppel uit elkaar en gaat Lizzie trouwen met een ander. Gordo is wel nog steeds de beste vriend die haar als een hondje volgt. De Friendzone kunnen we voortaan beter de Gordozone noemen.

Een ander ding om naar uit te kijken is de terugkeer van de vele kapsels van Lizzie. Zelfs voor de zeroes, de jaren die bekend stonden om het hoge punkgehalte en Avril Lavigne-achtige kapsels, had Lizzie nogal heftig haar. Zouden deze kapsels de tand des tijds hebben doorstaan?

Are you happy?

Niet iedereen zal even bekend zijn met Lizzie. Maar deze dame was stiekem wel een beetje toe aan een bezoek aan de psychiater. Ze zag continu een kleine versie van zichzelf rondlopen. Dat maakt Lizzie, behalve een klein beetje gestoord, ook de perfecte partner voor agent Nick Sax uit de serie Happy. Nick ziet overal waar hij gaat een kleine eenhoorn die niemand anders kan zien. Dit wezentje hem helpt met het oplossen van misdaden. Misschien dat kleine Lizzy haar oudere zelf ook op deze manier een beetje kan helpen in het leven. Op die manier zijn Nick Sax en Lizzie Mcguire ideaal voor elkaar. Samen met hun denkbeeldige crew lossen ze alle misdaden in no-time op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.