Het kan altijd erger dan Oranje: Duitsland keihard onderuit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Typisch Nederlands: het is nooit goed met Oranje, zelfs na een 7-0 overwinning. Gelukkig zorgen onze oosterburen voor wat afleiding met een historische nederlaag…

Terwijl wij al jaren moeite hebben met kwalificatietoernooien, fietst Duitsland altijd fluitend door de voorrondes heen. Daarom is het, zeker nu we met Oranje al moeten vrezen voor onze WK-deelname, lekker om onze oosterburen ook eens op hun bek te zien gaan! Die Mannschaft maakte zich compleet belachelijk door thuis met 1-2 van Noord-Macedonië te verliezen. Om even te schetsen hoe uitzonderlijk dit is: dit is pas de vierde keer dat Duitsland een WK-kwalificatie wedstrijd verliest. Ooit.

Blamage voor Duitsland

Zouden we Duitsland eindelijk ‘aangestoken’ hebben met onze kwalificatiebibbers? Ze domineerden de eerste helft van de wedstrijd tegen Macedonië, maar kregen vlak voor rust de 1-0 tegen van routinier Goran Pandev. Ilkay Gündogan, de man in vorm bij Duitsland, maakte nog wel de 1-1 via een penalty, maar dit was niet genoeg: dankzij de 1-2 van Elmas verloor Duitsland voor het eerst in 20 jaar een WK-kwalificatiewedstrijd. Zo staat ineens Armenië verassend aan de leiding in groep J! Duitsland deelt z’n tweede plaats nu met Noord-Macedonië. De bondscoach van de Duitsers Joachim Löw was erg ontevreden over het spel van zijn team: ‘In ons spel naar voren hebben we veel ballen verloren, en onze verdediging was niet stabiel’…

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!