Ontmaskerd! ‘Aap’ in The Masked Singer is deze vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt nu zeker: de identiteit van de Aap uit The Masked Singer is bekend. Veel kijkers durven na een reeks nieuwe hints al hun geld op deze influencer te zetten…

De identiteit van de persoon in het pak van ‘De Aap’ in The Masked Singer was lang een raadsel. Toch lijken de hints nu naar één influencer te wijzen! Het is een vrouw die van bont houdt, af en toe met het achterbumpertje schudt, soms autotune gebruikt, meer dan 1 miljoen volgers heeft en ontzettend van de camera’s houdt. Dat kan er maar één zijn, toch?

Lees ook: Marieke Elsinga ontmaskert kandidaat in The Masked Singer

Famke Louise is Aap in The Masked Singer

De kijker lijkt het nu zeker te weten: Famke Louise is de ‘Aap’ in The Masked Singer. Alle hints, haar zangstem en haar moves op het podium vallen ineens op z’n plek. Het is dan ook vrijwel zeker dat Famke binnenkort in The Masked Singer ontmaskerd gaat worden door de jury. Check de nieuwste hints hieronder, en ook een performance van de Aap. We hebben je in het vizier, Famke!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Masked Singer Nederland (@themaskedsingernederlandx) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.