Ontmaskerd! ‘Aap’ in The Masked Singer is deze vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt nu zeker: de identiteit van de Aap uit The Masked Singer is bekend. Veel kijkers durven na een reeks nieuwe hints al hun geld op deze influencer te zetten…

De identiteit van de persoon in het pak van ‘De Aap’ in The Masked Singer was lang een raadsel. Toch lijken de hints nu naar één influencer te wijzen! Het is een vrouw die van bont houdt, af en toe met het achterbumpertje schudt, soms autotune gebruikt, meer dan 1 miljoen volgers heeft en ontzettend van de camera’s houdt. Dat kan er maar één zijn, toch?

Lees ook: Marieke Elsinga ontmaskert kandidaat in The Masked Singer

Famke Louise is Aap in The Masked Singer

De kijker lijkt het nu zeker te weten: Famke Louise is de ‘Aap’ in The Masked Singer. Alle hints, haar zangstem en haar moves op het podium vallen ineens op z’n plek. Het is dan ook vrijwel zeker dat Famke binnenkort in The Masked Singer ontmaskerd gaat worden door de jury. Check de nieuwste hints hieronder, en ook een performance van de Aap. We hebben je in het vizier, Famke!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!