‘Het gaat weer goed met Inge Schrama’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het doet nog steeds een beetje pijn dat Inge Schrama een paar jaar geleden geruisloos uit Goede Tijden, Slechte Tijden vertrokken is. De blonde actrice, die kampte met een heftige burn-out, leek van de aardbodem verdwenen. Via Goede Tijden, Zomer Tijden krijgen we nu toch nog een officiële update.

Het is tegenwoordig moeilijk om Inge Schrama te pakken te krijgen. De actrice die meer dan tien jaar de rol van Sjors in Goede Tijden Slechte Tijden speelde, kreeg met een flinke burn-out te maken waardoor ze haar acteerwerk in 2018 per direct neerlegde. We hebben sindsdien weinig meer van haar gehoord of gezien. Ze liet soms wat weten via Instagram, maar die pagina houdt ze tegenwoordig niet meer actief bij. Toch zijn we natuurlijk benieuwd hoe het tegenwoordig met Inge gaat.

Lees ook: Enorme roep om terugkeer Inge Schrama bij GTST

Inge Schrama-update bij Goede Tijden, Zomer Tijden

De tv-echtgenoot van Inge Schrama, Everon Jackson Hooi, zat bij Froukje de Both aan tafel om te praten over zijn soapcarrière. Het onderwerp Inge Schrama moest in zijn geval wel aangesneden worden, aangezien Everon jarenlang zeer close was met de actrice. Wat blijkt? Hij is één van de weinigen uit het acteerwereldje die nog steeds contact onderhoudt met Inge.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Multi Fanzone (@multi.fanzone) op

‘Het gaat stuk beter met Inge’

Dat Inge Schrama ineens van de aardbodem verdwenen leek, zegde veel over haar gesteldheid: ze moest alles loslaten om weer beter te worden. Dat beviel haar zó goed, dat ze nooit meer in de spotlights is teruggekomen. Gelukkig wist Everon iedereen gerust te stellen: hij had haar vorige maand nog via WhatsApp gesproken: “Het gaat echt een stuk beter.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Inge 💟 . #ingeschrama . @ingk__

Een bericht gedeeld door Multi Fanzone (@multi.fanzone) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten