‘Het gaat weer goed met Inge Schrama’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het doet nog steeds een beetje pijn dat Inge Schrama een paar jaar geleden geruisloos uit Goede Tijden, Slechte Tijden vertrokken is. De blonde actrice, die kampte met een heftige burn-out, leek van de aardbodem verdwenen. Via Goede Tijden, Zomer Tijden krijgen we nu toch nog een officiële update.

Het is tegenwoordig moeilijk om Inge Schrama te pakken te krijgen. De actrice die meer dan tien jaar de rol van Sjors in Goede Tijden Slechte Tijden speelde, kreeg met een flinke burn-out te maken waardoor ze haar acteerwerk in 2018 per direct neerlegde. We hebben sindsdien weinig meer van haar gehoord of gezien. Ze liet soms wat weten via Instagram, maar die pagina houdt ze tegenwoordig niet meer actief bij. Toch zijn we natuurlijk benieuwd hoe het tegenwoordig met Inge gaat.

Lees ook: Enorme roep om terugkeer Inge Schrama bij GTST

Inge Schrama-update bij Goede Tijden, Zomer Tijden

De tv-echtgenoot van Inge Schrama, Everon Jackson Hooi, zat bij Froukje de Both aan tafel om te praten over zijn soapcarrière. Het onderwerp Inge Schrama moest in zijn geval wel aangesneden worden, aangezien Everon jarenlang zeer close was met de actrice. Wat blijkt? Hij is één van de weinigen uit het acteerwereldje die nog steeds contact onderhoudt met Inge.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Multi Fanzone (@multi.fanzone) op

‘Het gaat stuk beter met Inge’

Dat Inge Schrama ineens van de aardbodem verdwenen leek, zegde veel over haar gesteldheid: ze moest alles loslaten om weer beter te worden. Dat beviel haar zó goed, dat ze nooit meer in de spotlights is teruggekomen. Gelukkig wist Everon iedereen gerust te stellen: hij had haar vorige maand nog via WhatsApp gesproken: “Het gaat echt een stuk beter.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Inge 💟 . #ingeschrama . @ingk__

Een bericht gedeeld door Multi Fanzone (@multi.fanzone) op

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten