Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Iedere zondagavond is het weer tijd voor De Oranjezondag op SBS6. Dit wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks met haar vaste sidekick Rutger Castricum. Deze week was Noa Vahle op bezoek in het programma om over de actualiteiten te spreken. Voor de uitzending plaatst het Instagramaccount van Vandaag Inside een foto van de twee meiden met de tekst; “Noa en Hélène zijn er klaar voor.” Deze foto gaat niet voorbij zonder aandacht. De presentatrice van het programma staat namelijk met haar been om Noa heen. Dit zal verder geen betekenissen hebben, aangezien het bekend is dat ze allebei een partner hebben. Noa is hier vrij open over, terwijl Hélène het maar geheim houdt. Het enige wat ze laat weten is dat ze erg gelukkig is met haar partner.

Helene en Noa

Wil jij nou de volledige foto zien? Klik dan hier!

Mensen speculeren over zwangerschap Noa Vahle

Op de foto die Vandaag Inside plaatste vinden sommige mensen in de reacties dat Noa Vahle iets steviger is geworden. Ze reageren met: ‘Is Noa zwanger? Sluik haar, beetje dik?’ en ‘Wat is die Noa dik geworden. Is die zwanger ofzo.’ Dit is voor Noa natuurlijk niet heel leuk om te lezen als het niet zo is. Maar het is logisch dat mensen zulke dingen reageren als het ze opvalt. Of dit echt zo is weet nog niemand en zullen we toch maar moeten afwachten!

Meer zien over Hélène en Noa?

Wil jij meer zien van de twee blonde meiden die deze week De Oranjezondag presenteerden? Kijk dan op de Instagrampagina van Vandaag Inside en op de Instagram van Noa! Hierop worden regelmatig berichten geplaatst. Hélène plaatst echter nooit iets op Instagram. Ongeveer om het jaar staat er een nieuw bericht op, dus daar valt niet veel in de gaten te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!