Hélène Hendriks schittert in nieuw programma Missions Impossible

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks neemt haar rol als presentatrice in het nieuwe programma Missions Impossible op SBS6 erg serieus. Zou het succesvol genoeg zijn zodat Hélène voortaan Veronica Inside kan presenteren?

Toen Hélène Hendriks het Nederlandse voetbalwereldje instapte maakte ze gelijk een geweldige entree. De verslaggeefster had bij voetbalprogramma’s een frisse vrouwelijke kijk op het spel en had ook nog eens een sterke mening. Hélène is in het grootste deel van de Nederlandse talkshows en tv-programma’s over sport te zien geweest. Hélène zit voornamelijk bij Veronica Inside, waar ze in de zomer de presentatie van Wilfred Genee tijdelijk overnam. Dat zorgde voor hoge kijkcijfers. Toch heeft de voetbalverslaggeefster  een nieuwe weg ingeslagen: ze gaat namelijk een amusementsprogramma presenteren. Nederlandse voetbalfans hopen dat haar presenteer skills bij Missions Impossible goed genoeg zijn om in de toekomst Veronica Inside vast te mogen presenteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks vond praten over ballen niet uitdagend genoeg

Elke dinsdagavond spat Hélène van het scherm af. In Missions Impossible gaan vier presentatoren, waaronder dus de beeldschone Hélène Hendriks, op pad om onbekende Nederlanders de kans te geven om 10.000 euro te winnen. Dat doen ze door te bewijzen dat hun gegeven mission impossible wél mogelijk is. Als de onbekende Nederlanders de uitdaging aangaan, begint de échte challenge. De presentatoren geven ze een maand de tijd om te trainen voor de missie. Hierbij krijgen de onbekende Nederlanders intensieve hulp van de allerbeste experts en coaches op dat gebied. Na een maand komt Hélène dan spieken of de kandidaten het gehaald hebben.

Lees ook: Helene Hendriks neemt je mee achter de schermen met ‘beste foto ooit’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks iets te kritisch in Missions Impossible?

Dat Hélène Hendriks een sterke mening heeft weten de meeste voetbalfanaten al te goed. Bovendien is de presentatrice niet bang om die mening te delen. Het is dus geen verassing dat ze ook in de eerste aflevering van Missions Impossible al snel kritiek levert. De missie van deelnemer Lionel is om vanuit het ene goal 3 voetballen achter elkaar uit zijn handen in het andere goal te schieten. Lionel heeft niks met voetbal maar wordt geholpen door Ronald Waterreus, voormalig keeper van Oranje. In de eerste aflevering komt Hélène polshoogte nemen tijdens Lionels training. Hij kan haar niet veel bewijzen, want het lukt hem niet eens om in de buurt van het goal te schieten. “Oh jeej. Waar begin je aan?” zegt Hélène al meteen. Ook de rest van de ballen mist Lionel. Aan de houding van Hélène Hendriks is al te zien dat ze het snel opgeeft. Natuurlijk kan de presentatrice het niet laten om kritisch te zijn. Die kritiek blijkt achteraf ook terecht, want aan het eind van de aflevering is te zien dat Lionel zijn missie niet haalt.

Kan je binnenkort vaker genieten van Hélène Hendriks bij Veronica Inside?

In de zomer nam Hélène Hendriks het even over van Wilfred Genee bij Veronica Inside. In zijn absentie, zorgde Hélène voor super hoge kijkcijfers. Sindsdien verlangen kijkers van de voetbaltalkshow naar meer Hélène. In augustus is bekendgemaakt dat ze in ieder geval de vrijdagochtend editie van het programma mag presenteren. Over Hélène Hendriks als vaste presentatrice bij VI valt nu helaas alleen maar te dromen. Er is namelijk nog niks over bekend. Maar hopelijk brengt Missions Impossible daar snel verandering in!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!