Hélène Hendriks presenteert nieuw programma Missions Impossible

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de laatste weken van De Oranjezomer kreeg Hélène Hendriks de smaak van presenteren goed te pakken. Nu heeft ze haar eigen show, Missions Impossible.

Hélène Hendriks verving op het einde van de rit Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer en heeft daar flink wat meters gemaakt als presentator. Ze heeft daarmee ook gelijk bewezen aan alle televisiebazen van Nederland dat ze klaar was voor het grotere werk. En dat mag ze inmiddels gaan bewijzen. Niet alleen is de blondine op Radio Veronica te horen met haar eigen programma, ook mag ze voor SBS aan de slag als presentatrice van het nieuwe programma Missions Impossible. SBS staat dus een flink kijkcijferkanon te wachten.

Lees ook: Hélène Hendriks gooit hengel uit voor van Gaal, maar vangt Blind

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène deelt onmogelijke klussen uit

Het programma bestaat uit zes afleveringen en in totaal vijftien missies. Onbekende Nederlanders moeten tijdens die missies het onmogelijke zien te doen om kans te maken op een flink geldbedrag. Hélène is een van de presentatoren die de missies uitdeelt en de kandidaten bij staat en moed inspreekt. Met een kleine aanmoediging van Hélène moet elke uitdaging wel lukken. De prachtige blondine inspireert mensen om het beste van zichzelf te laten zien. Je wilt natuurlijk niet af gaan naast Hélène. De opdrachten varieren van 180 gooien op een dartboard, tot driftend tussen twee auto’s parkeren. Je moet haast wel gek zijn om aan sommige van deze opdrachten mee te doen. Maar als je meedoet mag je wel naast de beeldschone Hélène staan in de uitzending. Dan maakt de opdracht die erna komt al niet meer uit, want een onderonsje met Hélène is al beloning genoeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène heeft wel heel bijzonder gezelschap

Maar voordat Hélène aan de bak moet heeft ze nog even de tijd om lekker ouderwets te ontspannen. En dat doet ze door het kijken van de Formule 1. Hélène is een enorm stoere vrouw, die niet alleen van voetbal houdt, maar alle sporten een warm hart toe draagt. Ze had alleen niet zo heel veel zin om alleen te kijken naar de races, dus dat deed ze met bijzonder gezelschap. Allereerst natuurlijk haar hondje Bobbie, maar daarnaast ook met niemand minder dan Sir Jackie Stewart, oftewel The Flying Scot. Voor de oude Sir Jackie moet het ook een genot geweest zijn de dag met Hélène door te brengen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène verovert de Nederlandse televisie

Hélène begint dus langzaam maar zeker steeds meer voet aan wal te krijgen binnen de Nederlandse televisiewereld. Het kan dan ook niet lang meer duren voordat de blonde presentatrice niet meer weg te denken is van de Nederlandse televisie. Meer Hélène op tv is natuurlijk alleen maar beter, want dan kan je nog meer genieten van de bloedmooie blondine en haar scherpe meningen en analyses.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.