Hélène Hendriks presenteert nieuw programma Missions Impossible

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de laatste weken van De Oranjezomer kreeg Hélène Hendriks de smaak van presenteren goed te pakken. Nu heeft ze haar eigen show, Missions Impossible.

Hélène Hendriks verving op het einde van de rit Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer en heeft daar flink wat meters gemaakt als presentator. Ze heeft daarmee ook gelijk bewezen aan alle televisiebazen van Nederland dat ze klaar was voor het grotere werk. En dat mag ze inmiddels gaan bewijzen. Niet alleen is de blondine op Radio Veronica te horen met haar eigen programma, ook mag ze voor SBS aan de slag als presentatrice van het nieuwe programma Missions Impossible. SBS staat dus een flink kijkcijferkanon te wachten.

Lees ook: Hélène Hendriks gooit hengel uit voor van Gaal, maar vangt Blind

Hélène deelt onmogelijke klussen uit

Het programma bestaat uit zes afleveringen en in totaal vijftien missies. Onbekende Nederlanders moeten tijdens die missies het onmogelijke zien te doen om kans te maken op een flink geldbedrag. Hélène is een van de presentatoren die de missies uitdeelt en de kandidaten bij staat en moed inspreekt. Met een kleine aanmoediging van Hélène moet elke uitdaging wel lukken. De prachtige blondine inspireert mensen om het beste van zichzelf te laten zien. Je wilt natuurlijk niet af gaan naast Hélène. De opdrachten varieren van 180 gooien op een dartboard, tot driftend tussen twee auto’s parkeren. Je moet haast wel gek zijn om aan sommige van deze opdrachten mee te doen. Maar als je meedoet mag je wel naast de beeldschone Hélène staan in de uitzending. Dan maakt de opdracht die erna komt al niet meer uit, want een onderonsje met Hélène is al beloning genoeg.
Hélène heeft wel heel bijzonder gezelschap

Maar voordat Hélène aan de bak moet heeft ze nog even de tijd om lekker ouderwets te ontspannen. En dat doet ze door het kijken van de Formule 1. Hélène is een enorm stoere vrouw, die niet alleen van voetbal houdt, maar alle sporten een warm hart toe draagt. Ze had alleen niet zo heel veel zin om alleen te kijken naar de races, dus dat deed ze met bijzonder gezelschap. Allereerst natuurlijk haar hondje Bobbie, maar daarnaast ook met niemand minder dan Sir Jackie Stewart, oftewel The Flying Scot. Voor de oude Sir Jackie moet het ook een genot geweest zijn de dag met Hélène door te brengen.

Hélène verovert de Nederlandse televisie

Hélène begint dus langzaam maar zeker steeds meer voet aan wal te krijgen binnen de Nederlandse televisiewereld. Het kan dan ook niet lang meer duren voordat de blonde presentatrice niet meer weg te denken is van de Nederlandse televisie. Meer Hélène op tv is natuurlijk alleen maar beter, want dan kan je nog meer genieten van de bloedmooie blondine en haar scherpe meningen en analyses.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!