Hélène Hendriks over gevaarlijke Quincy Promes: ‘Aardige jongen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks reageert geschokt op het nieuws dat Quincy Promes zijn neef met een messteek invalide gemaakt heeft. Zo kent de presentatrice hem helemaal niet…

Quincy Promes afgeluisterd in telefoongesprekken

In de zomer van 2020 vindt er een steekpartij plaats waarbij de neef van voetballer Quincy Promes ernstig gewond raakt aan zijn knie. De oud-Oranje-international Quincy Promes is hier ook aanwezig maar ontkent altijd al dat hij de dader zou zijn van deze verwondingen. Nu blijkt uit afgeluisterde telefoongesprekken een heel ander verhaal. Uit de taps komt naar voren dat op de avond van het incident Quincy Promes een aantal familieleden heeft gebeld en aan hen verteld wat er zojuist is gebeurd. Aan zijn vader verteld de voetballer dat hij zijn neef had willen doodsteken. Promes belt ook zijn moeder nog na de steekpartij en ook in dat gesprek wordt veel duidelijk. Hij vraagt haar waar hij zijn neef heeft geraakt en dat hij met zijn been nog geluk heeft gehad, hij had hem ook in zijn nek kunnen raken…

Quincy Promes lijkt zich geen zorgen te maken, maar dat lijkt wel nodig…

In een laatste gesprek opnieuw met zijn vader blijkt dat Quincy Promes al van plan was zijn neef een lesje te leren. Hij had dus duidelijk een plan. Dit is een belangrijk detail, want dat zou kunnen duiden op iemand kwaad doen op voorbedachte raden, wat een straf veel zwaarder kan maken dan wanneer iets een opwelling is. Quincy Promes zelf lijkt zich van geen kwaad bewust en is nog actief op zijn Instagram. Hij deelt een video waarin hij in de auto aan het chillen is en geniet van een blikje RedBull. “RedBull saves the day” zet de voetballer erbij. Waarschijnlijk gaat dat blikje energiedrank niet al zijn problemen oplossen, want een rechtszaak zit er wel aan te komen…

Hélène Hendriks reageert op crimineel Quincy Promes

In een interview met RTL Boulevard vertelt Hélène Hendriks over haar ervaringen in de omgang met Quincy Promes. Ze was geschrokken van de (indirecte) bekentenissen van de voetballer. Hélène Hendriks heeft als ESPN verslaggeefster vaak met de 30-jarige voetballer gesproken na zijn wedstrijden. Ze had het niet verwacht van zo’n jongen. In het interview zegt ze: “Het is een hartstikke leuke, open jongen waarvan je niet verwacht dat er een crimineel iets achter zit”. Als blijkt dat hij veroordeeld gaat worden voor wat er nu naar buiten is gekomen via afgeluisterde gesprekken dan voorspelt Hélène Hendriks in ieder geval dat zijn carrière in Nederland voorbij is.

Quincy Promes is niet alleen voetballer

Naast een grote voetbalcarrière die nu loopt bij FC Spartak Moscow en ook wedstrijden voor het Nederlands elftal te hebben gespeeld, timmert Quincy Promes ook aan de weg als artiest en heeft hij een eigen kledingmerk. Het merk Mask QP, bestaat vooral uit comfortabele kleding zoals hoodies en trainingsbroeken. Daarnaast probeert de oud-ajacied ook zijn rap-skills bij het grote publiek bekend te krijgen en heeft hij al meerdere samenwerkingen gedaan met andere artiesten zoals rapper Chivv. Het is onbekend of hij hier nog steeds mee bezig is. Zijn laatste single kwam in 2021 uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MASK QP (@mask.qp)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.