Hélène Hendriks onthult politieke voorkeur en zet Jack van Gelder onder druk om stemgedrag (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: kijk

Hélène is niet bang om voor haar politieke voorkeur uit te komen. Jack van Gelder wil zijn voorkeur voor zich houden, maar wordt finaal voor het blok gezet door de blonde presentatrice.

Tijdens een recente aflevering van De Oranjezomer, gepresenteerd door Hélène Hendriks, laat zij haar politieke voorkeur weten. Ze laat weten dat ze op de VVD heeft gestemd voor de Europese verkiezingen. Daarna wordt er aan Jack gevraagd op wie hij gestemd heeft. Hij zegt in eerste instantie dat hij zich niet uit durft te spreken. Hij wil het deze keer liever voor zich houden. Hélène vraagt hierop wat de reden is dat Jack zich niet uit wil spreken. Hierop reageert Jack als volgt: ”Ik wilde Timmermans gewoon blij maken.” Dit is natuurlijk sarcastisch bedoeld. Hiermee laat hij merken dat hij weer op de PVV heeft gestemd. Jack is namelijk al eerder te gast geweest in het programma van Hélène en hierbij liet hij altijd duidelijk weten dat hij PVV stemt en een hekel heeft aan de grote concurrent Groenlinks-PVDA partijleider Frans Timmermans.

Hélène blijft Jack maar ondervragen

Hélène vraagt zich hierna af of Jack op de PVV heeft gestemd om Frans Timmermans dwarst te zitten. Jack zegt dat dit helemaal niet het geval is. Hij geeft aan dat hij vind dat de PVV zich op het gebied van asiel en migratie gewoon goed opstelt. Wel geeft Jack aan dat hij heeft getwijfeld, omdat Wilder af en toe doorschiet. Hiermee blikt hij ook nog eens terug naar de fout van Wilders, waarin hij de vraag stelde of zijn volgers meer, of minder Marokkanen in Nederland wilden. Wil jij het hele fragment tussen Hélène en Jack zien? Bekijk hem hieronder!

Meer zien van Hélène Hendriks en Jack van Gelder

Wil jij nou nog meer zien van de knappe blonde presentatrice Hélène Hendriks? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De presentatrice heeft een aantal sportieve foto’s op haar pagina staan. Ook deelt ze af en toe wat beelden van haar werkzaamheden op televisie. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Ben jij ook benieuwd naar Jack van Gelder? Ook hij heeft een Instagrampagina! Jack gaat zelfs regelmatig live op Instagram om interactie met zijn volgers op te zoeken. Jack deelt ook vaak beelden van zijn werkzaamheden en af en toe ook wat fragmenten uit zijn livestreams. Ook hier is het dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!