Hélène Hendriks maakt promotie bij HLF8 na mishandeling Johnny de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is de enige persoon die profiteert van het persoonlijke drama rondom HLF8-presentator Johnny de Mol. Komt de droom van de blondine eindelijk uit?

Hélène Hendriks zit er warmpjes bij in de studio van HLF8 als ze Johnny weer eens vervangt. In tegenstelling tot de kille stadions waar ze normaal langs de lijn staat, is zo’n veilig plekje aan een grote tafel natuurlijk fijn. Hoewel sport natuurlijk haar passie is, heeft de blondine nog een andere grote droom: een eigen talkshow leiden. Dat doet ze tegenwoordig al regelmatig bij HLF8, wanneer vaste presentator Johnny de Mol ziek is. Ook nu hij afwezig is vanwege een hardnekkige mishandelingszaak is er maar één vrouw die je werkelijk altijd kan bellen: Hélène Hendriks.

HLF8 met Hélène Hendriks in plaats van Johnny de Mol

De laatste weken was HLF8 eigenlijk al min of meer Hélènes show geworden, dus ze hoeft niet echt ingewerkt te worden nu Johnny de Mol eigenlijk geen andere keuze meer heeft dan zichzelf op non-actief zetten. Betekent de zaak die rondom hem en zijn ex-verloofde Shima Kaes loopt het begin van het einde van Johnny bij HLF8? Het zou Hélène Hendriks ontzettend goed uitkomen! Kijkers lijken haar alvast als enige goede alternatief naar voren te schuiven. SBS heeft maar geluk met de blondine! Ze staat werkelijk altijd klaar om zieke, zwakke of misselijke collega’s te vervangen.

Johnny de Mol verdacht van mishandeling ex-verloofde Shima

Hoewel Johnny de Mol tegenwoordig een voorbeeldig familieman lijkt, is hij in het verleden meerdere malen in opspraak gekomen. Daar was dan in sommige gevallen drugs of alcohol in het spel. Die fratsen achtervolgen hem nu, en komen als een soort bom tot ontploffing nét nu hij eindelijk z’n eigen talkshow te pakken heeft. Gelukkig staat Hélène Hendriks klaar om te helpen. Althans, niet voor persoonlijke ondersteuning, maar wel om hem te vervangen. Zoals bij zijn programma HLF8. En dat is maar goed ook, want Johnny zit diep in de problemen. Volgens bronnen zou Johnny zijn ex-verloofde Shima Kaes in 2015 meerdere keren hebben mishandeld. Lang leek elke berichtgeving rondom deze zaak vakkundig in de doofpot te verdwijnen, maar deze tijdbom tikte blijkbaar onder het oppervlak nog door, tot de media eindelijk wakker werd en terecht vragen begint te stellen bij de aanwijzingen. De media lijkt hem voorlopig niet met rust te willen laten, waardoor het vrolijk voortzetten van een talkshow erg lastig wordt. Er lijkt maar één oplossing mogelijk: de altijd behulpzame Hélène, die gelukkig van onbesproken gedrag is, redt SBS6 in nood.

Hélène Hendriks klaar met rol als wisselspeler?

Of ze zelf een vaste rol binnen bij HLF8 wel ziet zitten? Dit is wel duidelijk. Altijd is ze te vinden in plaats van Johnny. Toen hij onlangs last had van corona; wie zat er aan tafel? Juist, dat was niemand minder dan Hélène. Ook nu Johnny onder vuur ligt staat de presentatrice alweer te popelen om bij te springen. Het vormt natuurlijk ook een goede springplank naar een vaste baan en mogelijkheden voor haar eigen talkshow ooit worden daardoor ook een stukje zekerder natuurlijk.

Johnny de Mol onder vuur na mishandeling

De zaak rondom Johnny de Mol en Shima Kaes is stiekem best groot nieuws. Er zouden verschillende getuigen zijn die veel meer weten over de mishandelingen. En zouden zelfs beelden van verwondingen van Shima Kaes beschikbaar zijn. Het ziet er niet heel goed uit voor Johnny! Hij werd in het verleden vaker als bad boy bestempeld, maar mishandeling is natuurlijk wel zeer serieus. Ondanks dat de zaak al lange tijd speelt, lijkt nu het ultieme moment om zoiets weer aan het licht te brengen. Gaat Johnny de Mol de volgende naam in het rijtje Lil Kleine, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en Ali B worden?

Johnny en Hélène opeens competitie in plaats van collega’s

In zijn laatste uitzending van HLF8 ontkende Johnny alle geruchten. Ook laat hij over zijn rol bij Talpa en zijn programma in de toekomst nog weinig los. Na lang nadenken zat hij dus nog wel in de studio, maar Hélène zit hem op de hielen. Op het allerlaatste moment voor de show werd ze helaas voor haar toch nog gedegradeerd tot tafeldame. Nu het bewijs zich echter opstapelt en heel Nederland op tv bezig lijkt met de zaak, lijkt het een kwestie van tijd voor Johnny op non-actief gezet wordt, en Hélène definitief het stokje bij HLF8 overneemt. Verschillende tijdschriften en dagbladen zetten al vraagtekens bij het aanblijven van Johnny, en ook bij VI werd zijn opvallende optreden veroordeeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!