Hélène Hendriks maakt iedereen stikjaloers met foto van grote liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks doet al jaren geheimzinnig over haar liefdesleven. Wat blijkt, haar grote liefde ligt gewoon regelmatig op schoot.

Presentatrice Hélène Hendriks doet al jaren heel mysterieus over haar liefdesleven. Niemand weet precies met wie de prachtige blondine haar romantische avondjes beleefd en wie er nu allemaal precies over de vloer komen bij de knappe dame. Er zijn zelfs geruchten dat Hélène helemaal niet op mannen valt en stiekem meer van de vrouwenliefde is. De waarheid is eigenlijk een stuk simpeler. Hélène heeft helemaal geen tijd voor een relatie. Maar niet getreurd, eenzaam is ze niet. Ze heeft namelijk haar trouwe ondje aan haar zijde om mee te knuffelen. Al wordt iedereen daar wel jaloers van.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks gaat in op riskant voorstel van voetbalsupporter
Hélène Hendriks beleeft intiem momentje op lieve foto

Samen met haar lieve hond ligt Hélène Hendriks lekker languit op de bank. Zo komt Hélène pas echt tot rust. Even alles weg leggen en ouderwets knuffelen met haar hondje. En dat doet de presentatrice erg goed. Voor wie het minder goed is, dat zijn haar volgers. Die worden namelijk stikjaloers vanwege deze foto. Die kunnen alleen maar denken ‘was Hélène maar met mij aan het knuffelen’ bij het zien van de foto. Helaas lijkt Hélène meer zin te hebben om met haar hondje te knuffelen dan met mannen. En groot gelijk heeft ze. Honden zijn toch wat minder ingewikkeld. Daar komen geen gevoelens bij kijken. Dus voorlopig knuffelt de knappe presentatrice alleen nog maar met haar harige vriendje. Dat levert dan ook hele momentjes op zoals op de foto. Hélène houdt wel echt van een ouderwetse knuffelpartij, alleen niet met mannen. En dat zullen haar volgers toch jammer vinden om te moeten horen.

De hond van Hélène Hendriks krijgt ook een kusje

alsof al dat knuffelen nog niet erg genoeg was, krijgt de hond van Hélène Hendriks ook nog eens een lief kusje tussendoor. Het lijkt wel alsof Hélène op die manier expres haar volgers een beetje probeert te plagen. Want hoe vaker Hélène dit soort lieve en momentjes deelt, des te jaloerser worden haar volgers. Het valt gelukkig allemaal nog mee. Er zijn nog geen volgers die in hondenpak voor Hélène haar deur zijn gaan liggen, maar het scheelt niet veel meer. Hélène weet met haar foto’s de mannen van Nederland flink te plagen. En die houden dat maar beperkt vol voordat hun hoofd op hol slaat.

Hélène is de droom van elke man

Het is ook niet zo gek dat al die mannen graag met Hélène willen knuffelen. Ze is dan ook de droom van elke man. Waar vind je namelijk een vrouw met verstand van voetbal, een liefde voor harde humor, en een ongelooflijk prachtige ? Dat is niet te doen. Hélène is dus vrij zeldzaam. En daarom wordt ze zo geliefd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'