Hélène Hendriks heeft ultiem kijkcijferkanon voor Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks voegt zelf al een hoop toe als ze bij VI aanschuift, maar de presentatrice heeft wat haar betreft de ultieme gast gevonden voor de talkshow. Het gaat om een zeer mondige dame die de mannen van Vandaag Inside sowieso aan kan…

Gaan we Suzanne Schulting binnenkort aan tafel zien bij VI? Als het aan Hélène Hendriks ligt, wel. Zij zelf is groot fan van de shorttrack-kampioene, en zou haar graag aan tafel zien verschijnen. “Zij kan die mannen wel aan.” “Zij zou best daar kunnen aanschuiven, wel aan tafel, niet aan de bar. Een Olympisch kampioen kun je niet aan de bar zetten.”

VI snakt naar Hélène en Suzanne

Het is interessant dat Hélène Hendriks Suzanne Schulting tipt als ultieme tafelgast bij VI Vandaag. Door veel kijkers wordt Hélène zelf namelijk vaak gezien als de leukst mogelijke toevoeging aan het praatprogramma. Hélène schuift vanwege haar werkgever al jaren aan bij Genee, van der Gijp en Derksen, en heeft dus een bepaalde chemie met de mannen opgebouwd. Dat Hélène af en toe op ongepaste wijze aangesproken wordt terwijl ze bij het mannenprogramma aanwezig is, lijkt haar weinig te deren. Hélène ziet dus als het ware zichzelf in Suzanne Schulting. Volgens Hélène zou Suzanne zich, net als zij, eenvoudig kunnen wapenen tegen de flauwe speldenprikjes van de oude mannen van VI Vandaag. Wie interviews met de zeer mondige Suzanne heeft gezien tijdens de Olympische Spelen, zal Hélène inderdaad gelijk geven. De shorttrack-koningin is een ware spraakwaterval, en heeft nog humor ook. Het zou dus helemaal niet gek zijn als ze binnenkort eens aanschuift bij VI Vandaag!

Suzanne is dochter van van moeilijke VI-gast

Haar vader, Jan Schulting, was al eerder te zien bij het programma met Johan Derksen en Rene van der Gijp. Hierin had hij een nog al ongemakkelijk gesprek met Wilfred Genee. Jan Schulting zegt dat hij denkt dat zijn dochter trots op hem is, omdat hij in VI Vandaag verscheen. Waarop Wilfred reageert; ”Moet zij trots op jou zijn? Zij heeft toch geschaatst, of begrijp ik iets verkeerd nu”. Wilfred Genee vindt het dus gek dat Suzanne trots op haar vader zou zijn. De rest van het gesprek verloopt dan ook uiterst ongemakkelijk. Dit kleine ‘conflict’ lijkt niet lang te blijven tussen de mannen, ze kunnen gelukkig nog gewoon samen door één deur. Rene van der Gijp heeft later nog wat mooie woorden voor Jan Schulting. ”Je hebt het goed voor mekaar jongen”, ”Met die drie dochters, mag je zeker trots op zijn”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUZANNE (@suzanneschulting)

 

Hélène Hendriks mag Olympische huldiging bijwonen

Hélène had de eer om de Olympische huldiging te mogen bijwonen en zelfs de Olympische sporters zelf te huldigen. Ondanks dat ze Suzanne Schulting het liefst ziet verschijnen aan tafel bij VI Vandaag, was er één iemand die deze spelen de meeste indruk op haar maakte. We praten hier over Irene Schouten. Hélène; ”Irene Schouten was voor mij, en ik denk voor iedereen wel, de koningin van deze spelen. Dan heb ik het niet over Ireen Wüst, die de beste aller tijden is, maar Irene Schouten heeft onder enorme druk weten te presteren, dan ben je een hele grote”. Hélène vond het dus ook fantastisch om deze huldiging te mogen bijwonen, ”Ik vind het natuurlijk te gek, want dit is wel mijn habitat, in de sportwereld voel ik me het fijnst”. ”En als je dan zo dichtbij je helden kan komen, is dat toch leuk?! Dat wil iedereen”.

Nederland presteert goed op de spelen

Nederland verzamelde hun twee weken in Beijing maar liefst zeventien medailles; acht gouden, vijf zilveren en vier bronzen. Maar liefst drie keer goud voor Irene Schouten, twee keer goud voor Suzanne Schulting, en één keer goud voor Ireen Wüst. Dit zijn erg goede prestaties van ons kikkerlandje, de sporters hebben de twee weken fantastisch gepresteerd en mogen zeker trots zijn op zichzelf. Er sprongen deze spelen toch wel twee vrouwen boven iedereen uit; Irene Schouten en Suzanne Schulting. Geen wonder dat heel Nederland nu iets van deze dames wil!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?