Hélène Hendriks geniet na met heerlijke foto van blonde vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen zal niets anders dan trots zijn op zijn oogappeltjes Noa Vahle en Hélène Hendriks. De dames vielen in de prijzen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala en poseerden samen op de rode loper. Hélène is nog steeds helemaal in de wolken, en viert dat met dit heerlijke kiekje met haar prachtige vriendinnen!

Prachtig plaatje van Hélène Hendriks met Vandaag Inside-collega’s

De gemiddelde Nederlandse televisiekijker smult zodra Merel Ek, Noa Vahle of Hélène Hendriks op de buis verschijnt. Stuk voor stuk hele leuke dames die er ook nog eens behoorlijk goed uit zien. Het trio was gezamenlijk bij de TVZ-Ring Gala, zo viel te zien op Instagram. De dames zagen er weer fenomenaal uit. Met name Hélene werd bejubeld om hoe ze eruit zag op de foto’s. Niet geheel gek natuurlijk, aangezien zo’n royaal decolleté in de smaak valt. Noa haar jurk moest het helaas ontgelden op het internet, veel mensen vonden het ‘spuuglelijk’. Waaronder René van der Gijp maakte er geen geheim van het verschrikkelijk te vinden. Merel Ek koos heel bewust voor een typische Ek-outfit, oftewel zakelijk en niet te overdreven.

Hélène Hendriks wint prijs voor Televizier-Ring Presentator

De blonde presentatrices is in de prijzen gevallen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2023. Hélène Hendriks won de Televizier-Ring Presentator. Hiermee wist ze André van Duin en Raven Dorst achter haar te laten en haar eerste publieksprijs te pakken. Iets dat op sociale media al door veel mensen werd voorspeld. Dit was echter niet de enige award waarvoor ze genomineerd was. Haar programma Oranjezomer (SBS) strijde samen met B&B Vol Liefde (RTL) en Oogappels (BNN VARA) om de prijs. Oogappels ging er met de winst vandoor. Maar niet getreurd Hélène, uitgerekend jij blijft de oogappel van de kijkers van Vandaag Inside.

Noa Vahle wint prijs voor Televizier-Ring Talent

De dochter van Linda de Mol mocht op dezelfde uitreiking ook een mooie prijs in ontvangst mogen nemen. Samen met Jurre Geluk en Monica Geuze was ze genomineerd voor Televizier-Ring Talent 2023. Noa trok uiteindelijk aan het langste eind, het publiek vond dat de jonge blondine met de prijs ervandoor moest gaan. Ook zeer terecht, gezien de enorme ontwikkeling die ze heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Noa Vahle is een naam die nog lang zal rondgalmen in Hilversum.

Mooie woorden van Noa Vahle voor Hélène Hendriks

Noa Vahle wist hoge ogen te gooien met haar speech tijdens de uitreiking van het Gouden Televizier-Ring Gala. Noa deelde met emotie in haar stem hoeveel Hélène de afgelopen twee jaar voor haar heeft betekend, en ze wilde haar oprecht bedanken. Het was duidelijk te merken dat Hélène ontroerd was en het gebaar van Noa zeer waardeerde. Dit kwam ook omdat Hélene namelijk later zelf nog haar speech moest doen. Hier had ze duidelijk niet rekening mee gehouden en ze oogde nerveus. Zelf gaf ze achteraf ook toe: ‘in een paar minuten moest ik ineens nog mijn hele speech bedenken’. Uiteindelijk wist ook Hendriks een hele oprechte speech te brengen. Tijdens Vandaag Inside werd er teruggeblikt op de speeches en de heren waren enthousiast. In het bijzonder Johan Derksen, wat opmerkelijk is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!