Hélène Hendriks emotioneel bij laatste aflevering Veronica Inside: ‘einde van een tijdperk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is zover: Veronica Inside is definitief afgelopen. De realisatie dat het voorbij is met de populairste voetbal-talkshow van Nederland valt veel kijkers zwaar. Vriendin van de show Hélène Hendriks kreeg het ook eventjes moeilijk. Op deze manier stond zij stil bij het einde van VI…

Hélène Hendriks heeft het toch nog best lastig met het einde van Veronica Inside. Het programma is al sinds 2018 op de buis en gaat er na bijna vier jaar mee stoppen. Johan Derksen, René van de Gijp en Wilfred Genee hebben zijn dé gezichten van de talkshow, maar ook Hélène Hendriks heeft door de jaren heen een grote bijdrage aan het programma geleverd. De presentatrice zat regelmatig zelf aan tafel en heeft een boel mooie herinneringen opgedaan. Bovendien heeft Hélène veel aan haar tijd bij Veronica Inside te danken. Doordat ze daar namelijk vaak aan tafel zat heeft ze zichzelf kunnen bewijzen bij de Oranjezomer. Daar mocht ze zelfs tijdelijk het stokje van Genee overnemen en dat zorgde voor bizar hoge kijkcijfers. De laatste aflevering van Veronica Inside is nu toch écht een feit, en dat realiseert Hélène Hendriks zich ook. Geen wonder dat ze het even moeilijk heeft…
Het tijdperk van Hélène Hendriks bij Veronica Inside

Via Twitter deelt Hélène: “Natuurlijk gaan ze in een andere vorm door, maar toch is het een beetje een einde van een tijdperk waar werkelijk alles in zat. De laatste reguliere uitzending van Veronica Inside is vanavond een feit.”. Iedereen weet natuurlijk van Hélène Hendriks haar bijdrage aan de talkshow, maar hoe zag dat ’tijdperk’ er eigenlijk uit? De presentatrice was in 2019 al vaker via een live-verbinding in contact met de mannen van Veronica Inside. Op 1 november 2019 was het échte moment daar; Hélène kon eindelijk fysiek aan tafel schuiven bij Wilfred, Johan en René. In eerste instantie wilde ze er niet bij zitten omdat ze dacht dat ze geen toegevoegde waarde zou hebben. Maar het tegendeel werd bewezen toen Hélène wat vaker aan tafel schoof. Zo ging het ook al die jaren door, want Hélène heeft nooit als vaste presentatrice aan tafel gezeten.

Een foto van Hélène Hendriks bij VI als die hierboven gaan we missen

Een foto van Hélène Hendriks bij VI als die hierboven gaan we missen

De presentatrice was zeker een toegevoegde waardr bij Veronica Inside. Het programma zou heel anders zijn geweest als Hélène niet regelmatig aan tafel zat en zou vooral minder hoge kijkcijfers hebben gehad. Ze kon altijd goed lachen met Johan Derksen, René van de Gijp en Wilfred Genee en was een goede compensatie voor de hoeveelheid testosteron in de studio. Hélène was regelmatig aan de bar in de studio te vinden en deed vanaf daar haar praatje. Daarom zullen we de momenten zoals in de foto hierboven wel gaan missen.

Lees ook: Carrière Hélène Hendriks hangt aan zijden draadje

Niet getreurd: Hélène Hendriks weer te zien bij VI Vandaag

Hélène Hendriks zal niet heel lang weg zijn, en Veronica Inside zelf ook niet. Het programma wordt namelijk vanaf 2022 uitgezonden in een nieuw jasje. Tot die tijd kunnen we van Hélène genieten bij The Bettle en The Big Balance. Het valt dus allemaal wel mee, maar toch is het een emotioneel momentje voor de presentatrice. Zou ze tijdens de aflevering ook echt een traantje wegpinken of houdt ze zich sterk?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!