Helene Hendriks deelt jaloersmakende foto met harige vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendricks weet heel goed hoe ze alle mannen van Nederland jaloers moet maken. Daarom deelt ze ook deze intieme foto met haar harige vriend. 

Presentatrice Hélène Hendricks weet als geen ander hoe ze het hoofd van menig man op hol laat slaan. En stiekem vindt ze dat natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Daarom plaatste ze ook een nieuwe foto waarmee ze alle mannen van Nederland jaloers probeert te maken. en dat is haar aardig goed gelukt. Met haar verassend harige vriend zet ze een erg zwoele selfie online. En dat maakt een hoop los bij haar volgers. Want ja, wie wil er nu niet knuffelen met Hélène en haar schattige hondje Bobbie?

Lees ook: Hélène Hendriks schittert in nieuw programma Missions Impossible

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène en haar lieve pup

Hélène deelt even een lief momentje met Bobbie, de nieuwe hond in haar leven. Een paar weken geleden kon je Bobbie voor het eerst zien, maar het schattige hondje is behoorlijk gegroeid in de tussentijd. De lieve pup is inmiddels een volwaardige hond geworden. Pas dus goed op als je te dicht bij Hélène in de buurt wilt komen, want ze heeft dus tegenwoordig een waakhondje op de loer liggen. Dat Hélène haar hondje dezelfde naam heeft als de trouwe viervoeter van Kuifje, die toevallig dezelfde kleur heeft, zal wel met opzet zijn. Bobbie is dus waarschijnlijk heel lief, slim, loyaal en erg beschermend over zijn baasje. Met zo’n hond heeft Hélène bijna geen vriendje meer nodig. Bobbie is dus stiekem ook een beetje een doorn in het oog van veel vrijgezellen mannen, die nog hoopte op met hun charmes Hélène te kunnen paaien. Maar de aandoenlijkheid van Bobbie steekt daar absoluut een stokje voor.

Kans maken bij Hélène? Neem zelf een hondje!

Maar Bobbie biedt ook nog genoeg mogelijkheden. Heb je altijd al kans willen maken bij Hélène Hendriks? Neem dan gauw zelf een hond. Als de hondjes lekker samen door het park rennen, heb jij de kans om eens een goed gesprek aan te knopen met de prachtige blondine. Als je dan ook nog het een en ander van voetbal weet, kan je het eigenlijk niet meer verknallen. Bobbie geeft op die manier een gegarandeerde kans op een date met Hélène. En daar moet je de kleine viervoeter toch wel heel erg dankbaar voor zijn. En als het uiteindelijk niet werkt tussen jou en Hélène? Nou, dan heb je altijd nog je lieve hond om bij uit te huilen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène is een echt hondenmens

Mocht er nog twijfel over bestaan: Hélène is een echt hondenmens. Ze neemt haar hondje dan het liefste ook overal mee naartoe. Zelfs naar het circuit van Zandvoort, waar Hélène samen met haar Bobbie naar Max Verstappen heeft gekeken. Haar hondje betekent alles voor Hélène. Hond Bobbie maakt daarom ook gelijk alle mannen van Nederland flink jaloers, want hij mag wel elke avond knuffelen met Hélène!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!