Hélène Hendriks deelt ineens enorme lading privé foto’s met grote liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het internet ontplofte bijna toen presentatrice Hélène Hendriks plotseling een enorme lading privéfoto’s deelde.

Hélène deelt hele foto’s van haar privéleven. Maar niet van een geheime lover, nee, de gelukkige is niemand minder dan haar trouwe viervoeter: Bobbie de hond. Deze drie jaar oude harige vriend steelt de show en laat mannen over heel Nederland jaloers achter. Waarom? Omdat Bobbie wél geknuffeld wordt door de prachtige Hélène.

Gelukkige viervoeter Bobbie de hond stal het hart van Hélène Hendriks

Bobbie, een schattige witte hond met een ontwapenende blik, is duidelijk het  middelpunt in het leven van Hélène. Normaal deelt de presentatrice al veel foto’s van haar lieve dier en op Bobbie zijn verjaardag gaat Hélène helemaal los. De gedeelde foto’s laten Hélène en Bobbie zien, terwijl ze samen door het park wandelen of knuffelen op de bank. Bobbie geniet van alle aandacht, iets waar menig man alleen maar van kan dromen bij Hélène.

Bobbie is een bron van jaloezie voor mannen

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom mannen groen zien van jaloezie. Hélène heeft een grote hoeveelheid aan mannelijke fans. Deze fans zouden maar wat graag in de schoenen, of pootjes, van Bobbie staan. Want wie zou er niet willen knuffelen met Hélène na een lange werkdag of met haar op de bank liggen? Helaas is deze eer alleen aan Bobbie de hond besteed.

Toekomstige knuffelmomenten met Hélène Hendriks

Zal er ooit een man zijn die Hélène’s hart kan veroveren zoals Bobbie dat heeft gedaan? Voor nu lijkt het erop dat Bobbie de enige is die kan genieten van haar knuffels en aandacht. En laten we eerlijk zijn, wie kan hem dat kwalijk nemen? Tot het moment dat iemand het hart van de blondine kan veroveren, zullen we genoegen moeten nemen met de schattige foto’s van Hélène en Bobbie die de presentatrice online deelt.

Bekijk meer van Hélène Hendriks op Instagram

Als je nou nog meer van Hélène wil bewonderen, dan zal je even naar Instagram moeten gaan. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!