Hélène Hendriks deelt foto van heerlijk vrouwelijk trio tijdens De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Hélène Hendriks heeft een nieuwe foto online gezet. Daar wordt ze vergezeld door twee knappe dames. 

Aantrekkelijke blondine Hélène Hendriks heeft trio

De prachtige presentatrice Hélène Hendriks heeft tijdens De Oranjezomer twee ontzettend knappe vrouwen aan tafel om haar alles te vertellen over het laatste nieuws, voornamelijk uit de sportwereld, maar ook ver daarbuiten. Aangeschoven bij Hélène Hendriks zijn Merel Ek, die wel eens vaker aan tafel durft te zitten bij de aantrekkelijke blondine, en Leontien van Moorsel, die iets minder vaak haar gezicht laat zien. Beide dames zijn bij Hélène Hendriks natuurlijk hartstikke welkom. Ze voelen zich al meteen thuis aan tafel. Hélène Hendriks moet natuurlijk wel even een leuke foto maken met haar gasten. Dat hoort nou eenmaal bij het programma. En dat doet ze natuurlijk buiten in het zonnetje. Zo weten ze met zijn drieën een heerlijk kiekje te maken. De volgers van het programma zullen dat ongetwijfeld heerlijk hebben gevonden. De foto zag er absoluut geweldig uit.

Lees ook: Hélène Hendriks schrikt van vraag bij Oranjezomer: “Zou je me doen?”
Merel Ek helpt graag mee met het interessante programma

De knappe verslaggeefster Merel Ek helpt graag Hélène Hendriks bij het verzorgen van De Oranjezomer. Met Merel aan tafel weet je dat het programma in ieder geval van begin tot eind leuk blijft om te kijken. Natuurlijk helpt het dat Merel Ek een ongelooflijk knappe dame is. Dan kan je de aandacht er wel redelijk bij houden. De blondine heeft een goed en kan heel erg scherp en grappig uit de hoek komen. Dat heeft ze natuurlijk bij VI al genoeg laten zien. De aantrekkelijke blondine was dus absoluut een goede keuze om vaker aan te laten schuiven bij De Oranjezomer. 

Lees ook: Video: Estavana Polman steekt enorme veer in achterste van Hélène Hendriks tijdens Oranjezomer
Leontien van Moorsel kan je altijd wel gebruiken

Van Leontien van Moorsel wordt natuurlijk iedereen een stuk gelukkiger. De aantrekkelijke oud Olympisch Kampioen vindt het heerlijk om aan te schuiven bij De Oranjezomer om het daar te hebben over het wielrennen. De prachtige dame gaat graag de diepte in, maar is leuk genoeg om aan te haken bij de gesprekken die minder te maken hebben met haar interesses. Ook ziet de verleidelijke dame er nog steeds op haar leeftijd heel erg goed uit. Een mooie toevoeging dus voor De Oranjezomer. 

Met deze gasten maakt Hélène Hendriks een mooi stukje televisie

Dankzij haar gasten weet Hélène Hendriks elke aflevering naar een ongekend hoog niveau te tillen. Dat merk je wel als je naar het leuke programma kijkt. De aantrekkelijke blondine weet dankzij gasten als Merel Ek en Leontien van Moorsel de aandacht van het publiek continu vast te houden. En dat is natuurlijk toch wel een erg goede kwaliteit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'