Hélène Hendriks schrikt van vraag bij Oranjezomer: “Zou je me doen?”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks schrikt nogal van een bijzonder verzoek tijdens een nieuwe aflevering van De Oranjezomer. Wat wordt er nu gezegd?

De prachtige Hélène Hendriks schrikt zich een hoedje van verzoek

Meestal zijn de afleveringen van De Oranjezomer redelijk mild. Het is niet zo heftig als de afleveringen van Vandaag Inside soms kunnen zijn. Het blijft natuurlijk wel een prikkelend programma, maar vaak zijn er minder verrassingen te bespeuren. Maar soms komt er toch een pareltje boven drijven waar Hélène Hendriks zich dan onmiddellijk een beetje voor schaamt. Dat zie je ook met de nieuwe aflevering gebeuren. Daar heeft ze namelijk Rutger Castricum te gast en die stelt toch wel een zeer bijzondere vraag. Rutger is namelijk benieuwd of Raymond Mens hem zou doen. En op het moment dat de vraag gesteld wordt kan je Hélène Hendriks gelijk plaatsvervangende schaamte zien hebben. Kijk de video snel hier!

Lees ook: Video: Zangeres Juliet (Julia Schellekens) laat Hélène Hendriks blozen tijdens Oranjezomer

Vaker gebeuren er gekke dingen bij Hélène Hendriks aan tafel

Nu Hélène Hendriks de touwtjes in handen heeft achter de schermen zou je verwachten dat het een stukje rustiger en georganiseerder zou worden op televisie. Maar dat blijkt allemaal niet zo te zijn. Met Hélène Hendriks aan het roer blijven de gekke verzoekjes gewoon binnenkomen. Maar dat kan ook wat te maken hebben met de personen die ze uitnodigt aan tafel. Laatst was Jan Slagter te gast en dat zorgde bijvoorbeeld ook weer voor een hoop commotie. Hélène Hendriks kreeg van hem ook weer een bijzondere vraag voor de kiezen. De blondine staat niet vaak met haar mond vol tanden, maar zoals je in de video kan zien, werd ze hier wel een beetje stil van.
Hélène Hendriks krijgt eindelijk de zendtijd die ze verdiend

De knappe blondine heeft eindelijk de zendtijd die ze verdient. Na jaren de tweede viool gespeeld te hebben in andere televisie programma’s, heeft Hélène Hendriks de laatste tijd steeds meer eigen programma’s. Dat begon natuurlijk met haar werk voor HLF8 en nu pakt ze lekker door met De Oranjezomer. En de kijker vindt haar absoluut een groot succes. Iedereen is laaiend enthousiast over Hélène Hendriks. En ze weet ook de meest leuke gesprekken te voeren met gasten. Het programma is zeker beter af met de knappe blondine achter de knoppen. De Oranjezomer kan alleen maar tot nóg betere dingen leiden voor de knappe presentatrice.

Kijkers erg tevreden met mooie pakjes van Hélène Hendriks

De knappe presentatrice weet tijdens de uitzendingen van De Oranjezomer de meest spannende en zomerse pakjes te dragen. De knappe blondine heeft altijd wel een strak pakje aan waar haar mooi in uitkomt. Daardoor wordt De Oranjezomer wel een stuk fijner om te kijken. Misschien dat daarom de reacties op het programma zo positief zijn. Hélène Hendriks heeft goed zicht op wat haar volgers leuk vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!