Hélène Hendriks deelt foto van heerlijk blond trio bij Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een van de meest knappe vrouwen van Nederland, maar voegt zich nu bij meer knappe dames.

Het nieuwe succesvolle team van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft een nieuwe ploeg aan de haak geslagen. De Oranjezomer gaat binnenkort weer van start en daarvoor mag Hélène Hendriks de presentatie op zich gaan nemen. Dat doet ze natuurlijk niet alleen. Daar heeft ze een ongelooflijk getalenteerd team voor ingeschakeld. Kijkers van Vi zijn al ruimschoots bekend met de sidekicks van Hélène en laten zich door haar bericht dan ook totaal niet verrassen. Deze zomer staan namelijk Merel Ek en Noa Vahle de knappe Hélène Hendriks bij in het maken van het programma.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks deelt zeer foto in aanloop naar De Oranjezomer

Hélène Hendriks neemt het stokje over

Met het groot aantal sportevenementen dat deze zomer weer op de agenda staat heb je natuurlijk een programma op televisie nodig dat je de hele zomer op de hoogte houdt van allerlei zaken. En daarom is De Oranjezomer weer terg bij SBS6. Het knallende programma scoorde de vorige keer erg goed. Het wordt deze keer alleen in een iets ander jasje gehesen. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn deze keer niet van de partij. In plaats daarvan neemt Hélène Hendriks de presentatie op zich. En daar mag je als kijker ontzettend blij mee zijn. Zo heb je namelijk elke uitzending iets moois om naar te kijken.

Wie komen er nog meer langs tijdens De Oranjezomer?

Zoals je hierboven kan lezen ligt de presentatie van De Oranjezomer in handen van niemand minder dan Hélène Hendriks. Zij zal ervoor zorgen dat je elke uitzending weer helemaal bij bent over de laatste zaken omtrent de sportieve zomer. Naast Hélène Hendriks staat de ‘aanschuifbar’ en daar kunnen diverse BN’ers de hele zomer lang plaatsnemen om mee te praten over het laatste sportnieuws. De vaste schakels in het web zullen de prachtige verslaggeefsters Noa Vahle en Merel Ek zijn, die ruime ervaring hebben met dit soort programma’s.

Hélène Hendriks is klaar voor de sportzomer

De dames hebben er alledrie ontzettend veel zin in om te gaan starten aan dit nieuwe programma. Het idee erachter is dat De Oranjezomer het gat gaat vullen dat programma’s als HLF8 achterlaten. Het is ook weer een mooie kans voor Hélène Hendriks om te laten zien of ze een programma in de sfeer van VI aan zou kunnen. Want de vrouwelijke variant van VI is natuurlijk helemaal niet zo’n gek idee. Dat zou nog best eens een hoop kijkers kunnen trekken.

De Oranjezomer doet meer dan alleen voetbal

Waar het eerder toch voornamelijk over voetbal ging in het programma, zal dit seizoen van De Oranjezomer toch iets breder worden getrokken dan alleen de balsport, of sport in het algemeen. Dat wordt natuurlijk wel een uitdaging, want elke aflevering moet er genoeg bedacht worden om het praatprogramma te vullen. Maar met Hélène Hendriks aan het roer moet dat zeker goed komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...