Hélène Hendriks deelt foto van heerlijk blond trio bij Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een van de meest knappe vrouwen van Nederland, maar voegt zich nu bij meer knappe dames.

Het nieuwe succesvolle team van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft een nieuwe ploeg aan de haak geslagen. De Oranjezomer gaat binnenkort weer van start en daarvoor mag Hélène Hendriks de presentatie op zich gaan nemen. Dat doet ze natuurlijk niet alleen. Daar heeft ze een ongelooflijk getalenteerd team voor ingeschakeld. Kijkers van Vi zijn al ruimschoots bekend met de sidekicks van Hélène en laten zich door haar bericht dan ook totaal niet verrassen. Deze zomer staan namelijk Merel Ek en Noa Vahle de knappe Hélène Hendriks bij in het maken van het programma.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks deelt zeer intieme foto in aanloop naar De Oranjezomer

Hélène Hendriks neemt het stokje over

Met het groot aantal sportevenementen dat deze zomer weer op de agenda staat heb je natuurlijk een programma op televisie nodig dat je de hele zomer op de hoogte houdt van allerlei zaken. En daarom is De Oranjezomer weer terg bij SBS6. Het knallende programma scoorde de vorige keer erg goed. Het wordt deze keer alleen in een iets ander jasje gehesen. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn deze keer niet van de partij. In plaats daarvan neemt Hélène Hendriks de presentatie op zich. En daar mag je als kijker ontzettend blij mee zijn. Zo heb je namelijk elke uitzending iets moois om naar te kijken.

Wie komen er nog meer langs tijdens De Oranjezomer?

Zoals je hierboven kan lezen ligt de presentatie van De Oranjezomer in handen van niemand minder dan Hélène Hendriks. Zij zal ervoor zorgen dat je elke uitzending weer helemaal bij bent over de laatste zaken omtrent de sportieve zomer. Naast Hélène Hendriks staat de ‘aanschuifbar’ en daar kunnen diverse BN’ers de hele zomer lang plaatsnemen om mee te praten over het laatste sportnieuws. De vaste schakels in het web zullen de prachtige verslaggeefsters Noa Vahle en Merel Ek zijn, die ruime ervaring hebben met dit soort programma’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks is klaar voor de sportzomer

De dames hebben er alledrie ontzettend veel zin in om te gaan starten aan dit nieuwe programma. Het idee erachter is dat De Oranjezomer het gat gaat vullen dat programma’s als HLF8 achterlaten. Het is ook weer een mooie kans voor Hélène Hendriks om te laten zien of ze een programma in de sfeer van VI aan zou kunnen. Want de vrouwelijke variant van VI is natuurlijk helemaal niet zo’n gek idee. Dat zou nog best eens een hoop kijkers kunnen trekken.

De Oranjezomer doet meer dan alleen voetbal

Waar het eerder toch voornamelijk over voetbal ging in het programma, zal dit seizoen van De Oranjezomer toch iets breder worden getrokken dan alleen de balsport, of sport in het algemeen. Dat wordt natuurlijk wel een uitdaging, want elke aflevering moet er genoeg bedacht worden om het praatprogramma te vullen. Maar met Hélène Hendriks aan het roer moet dat zeker goed komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.