Hélène Hendriks bedankt Dick Advocaat op Instagram met mooie foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel voetballers zullen claimen ‘iets speciaals’ te hebben met verslaggeefster Hélène Hendriks, maar wat de blondine met trainer Dick Advocaat had was pas écht bijzonder…

Hélène Hendriks en Dick Advocaat hadden een speciale relatie. Hoewel de blonde verslaggeefster pas kwam kijken toen Dick al in de staart van z’n carrière zat, bouwden ze ’n mooie relatie op. Dat Hélène en Dick elkaar hoog hebben zitten kwam tijdens het officiële afscheid van de ervaren trainer meerdere malen naar voren. Advocaat prees haar de hemel in, en Hélène deelde een mooie foto op Instagram…

Lees ook: Deze foto van Hélène Hendriks in De Oranjezomer zorgt voor ophef

Dick advocaat is fan van Hélène Hendriks

Dick Advocaat nam na de nacompetitie-overwinning van Feyenoord op FC Utrecht écht afscheid van het trainersvak. Terwijl fans zijn naam scandeerden rende de zichtbaar geëmotioneerde Advocaat het veld af richting de catacomben. Ook dáár werd hij echter met zijn emoties geconfronteerd. In gesprek met verslaggever Cristian Willaert kwamen de tranen weer tevoorschijn. Willaert bedankte hem namens al zijn ESPN-collega’s, maar vooral namens Hélène Hendriks. Dat stelde Dick zéér op prijs, hij vindt Hélène op zijn beurt namelijk ook een schat: “ik vind Hélène wel geweldig. Dat wilde ik wel even kwijt, ook namens Cor (Pot, zijn assistent). En nog gemeend ook, hoor.”

Hélène Hendriks deelt mooie foto met Dick

Hélène Hendriks werkte de afgelopen jaren meerdere malen samen met Dick Advocaat. Niet alleen tijdens interviews ná de wedstrijd, maar ook als collega’s. Dick stond namelijk meerdere malen als analist naast Hélène op het veld bij Europese wedstrijden op Veronica. Vandaar dat de blonde presentatrice ook zelf via Instagram even een momentje pakte om Dick te bedanken. Onder deze foto schreef ze: “Ik plaats niet zo snel dit soort foto’s, maar vandaag een uitzondering, omdat ik altijd enorm heb genoten van deze vakman! Einde van een tijdperk. Dankjewel Dick!”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!