Heleen van Royen wordt GILF

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen is helemaal over de Royen. De Nederlandse schrijfster is niet woest, maar kleurt rossig van blijdschap. Haar dochter Olivia is namelijk in verwachting en dat betekent dat Heleen voor de eerste keer GILF wordt!

Heleen van Royen wordt oma, oftewel: GILF. Haar dochter Olivia is samen met haar partner in verwachting van een zoontje. Heleen is daardoor helemaal over de rooien, maar dat is eerder van blijdschap dan van de spreekwoordelijke woede.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen) op

Nieuwe dingen

De schrijfster lijkt al niet te kunnen wachten totdat de kleine op deze wereld staat: ‘breien kan ik niet, oppassen wel’, schrijft ze.

Misschien valt deze nieuwe levensfase voor Heleen wel samen met een nieuw genre binnen haar auteurscarrière. Tot nu toe kende je Heleen vooral als ‘de vrouw die jouw rode oortjes bezorgde met haar teksten’. Nu lijkt haar Seksdagboek niet echt van pas te komen als kersverse GILF (oma die eruit ziet als MILF). Of Heleen moet het cougar-jasje van Bridget Maasland hebben overgenomen.

Lees ook: Bridget Maasland van cougar naar panter

Oude gewoontes

Heleen staat vooral bekend om haar seksuele uitspattingen en haar boeken met hetzelfde centrale thema. De schrijfster wil dus graag oppassen op haar aankomende kleinkind, maar kan dus moeilijk uit eigen werk gaan voorlezen.

Het zal daarom ook niemand verbazen als Heleen over zo’n negen maanden een kinderboekenbundel baart. Met titels als De gelukkige huismoeder, Stout, De ontsnapping van Fikkie de huishond en Godin van de poepluier zal deze meer dan bekend voorkomen voor de kenners van Heleens schrijfkunsten.

 

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...