Heleen van Royen wordt GILF

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen is helemaal over de Royen. De Nederlandse schrijfster is niet woest, maar kleurt rossig van blijdschap. Haar dochter Olivia is namelijk in verwachting en dat betekent dat Heleen voor de eerste keer GILF wordt!

Heleen van Royen wordt oma, oftewel: GILF. Haar dochter Olivia is samen met haar partner in verwachting van een zoontje. Heleen is daardoor helemaal over de rooien, maar dat is eerder van blijdschap dan van de spreekwoordelijke woede.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen) op

Nieuwe dingen

De schrijfster lijkt al niet te kunnen wachten totdat de kleine op deze wereld staat: ‘breien kan ik niet, oppassen wel’, schrijft ze.

Misschien valt deze nieuwe levensfase voor Heleen wel samen met een nieuw genre binnen haar auteurscarrière. Tot nu toe kende je Heleen vooral als ‘de vrouw die jouw rode oortjes bezorgde met haar teksten’. Nu lijkt haar Seksdagboek niet echt van pas te komen als kersverse GILF (oma die eruit ziet als MILF). Of Heleen moet het cougar-jasje van Bridget Maasland hebben overgenomen.

Lees ook: Bridget Maasland van cougar naar panter

Oude gewoontes

Heleen staat vooral bekend om haar seksuele uitspattingen en haar boeken met hetzelfde centrale thema. De schrijfster wil dus graag oppassen op haar aankomende kleinkind, maar kan dus moeilijk uit eigen werk gaan voorlezen.

Het zal daarom ook niemand verbazen als Heleen over zo’n negen maanden een kinderboekenbundel baart. Met titels als De gelukkige huismoeder, Stout, De ontsnapping van Fikkie de huishond en Godin van de poepluier zal deze meer dan bekend voorkomen voor de kenners van Heleens schrijfkunsten.

 

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten