Heleen van Royen wordt GILF

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen is helemaal over de Royen. De Nederlandse schrijfster is niet woest, maar kleurt rossig van blijdschap. Haar dochter Olivia is namelijk in verwachting en dat betekent dat Heleen voor de eerste keer GILF wordt!

Heleen van Royen wordt oma, oftewel: GILF. Haar dochter Olivia is samen met haar partner in verwachting van een zoontje. Heleen is daardoor helemaal over de rooien, maar dat is eerder van blijdschap dan van de spreekwoordelijke woede.

Nieuwe dingen

De schrijfster lijkt al niet te kunnen wachten totdat de kleine op deze wereld staat: ‘breien kan ik niet, oppassen wel’, schrijft ze.

Misschien valt deze nieuwe levensfase voor Heleen wel samen met een nieuw genre binnen haar auteurscarrière. Tot nu toe kende je Heleen vooral als ‘de vrouw die jouw rode oortjes bezorgde met haar teksten’. Nu lijkt haar Seksdagboek niet echt van pas te komen als kersverse GILF (oma die eruit ziet als MILF). Of Heleen moet het cougar-jasje van Bridget Maasland hebben overgenomen.

Lees ook: Bridget Maasland van cougar naar panter

Oude gewoontes

Heleen staat vooral bekend om haar seksuele uitspattingen en haar boeken met hetzelfde centrale thema. De schrijfster wil dus graag oppassen op haar aankomende kleinkind, maar kan dus moeilijk uit eigen werk gaan voorlezen.

Het zal daarom ook niemand verbazen als Heleen over zo’n negen maanden een kinderboekenbundel baart. Met titels als De gelukkige huismoeder, Stout, De ontsnapping van Fikkie de huishond en Godin van de poepluier zal deze meer dan bekend voorkomen voor de kenners van Heleens schrijfkunsten.

 

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!