Heleen van Royen deelt iets té spannende foto vanuit de slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schrijfster Heleen van Royen heeft een nieuwe foto op internet gezet en die is toch wel erg spannend. 

Heleen van Royen staat er om bekend dat ze wel eens prachtige foto’s van zichzelf online zet. Meestal zijn dit ook foto’s waar Heleen een erg verleidelijk pakje voor heeft aangetrokken. En dat ziet er dan altijd bijzonder goed uit. De foto die Heleen nu online heeft gezet is daar ook helemaal geen uitzondering op. Vanuit haar slaapkamer heeft Heleen een foto gemaakt waar haar volgers niet over uitgepraat raken. De knappe schrijfster laat zichzelf van haar beste kant zien. En dat levert een beeldschoon eindresultaat op.

Foto: Heleen van Royen straalt in ontzettend heet jurkje
Heleen was weer te gast bij Vandaag Inside

Het was een bijzondere avond voor Heleen van Royen. In haar post deelt ze twee foto’s. De eerste is van de aflevering van Vandaag Inside waar Heleen weer mocht aanschuiven. De mannen van VI zijn dol op Heleen en hebben haar maar al te graag in de studio. Heleen vindt het op haar beurt ook erg leuk om aan te schuiven bij het praatprogramma. Het zorgt voor een erg goede match. Na de uitzending belandde Heleen in bed, waar ze nog even de avond in haar hoofd na beschouwd. Van dat moment besloot Heleen dat het nodig was een foto te maken. En wat voor een foto. Heleen ziet er erg verleidelijk uit in haar nachtjapon. Met een verleidelijke blik kijkt ze nog even richting de camera om zo al haar volgers een goede nacht te wensen. Die kunnen alleen nog maar dromen van Heleen die nacht.

Heleen is zeker niet verlegen op knappe foto’s

Waar sommige bekende vrouwen zich iets meer verlegen opstellen als het op foto’s aankomt, wil Heleen van Royen daar niks van weten. Ze is een verleidelijke vrouw en dat straalt ze dan ook graag uit. Daarom zijn er ook zoveel mooie foto’s van Heleen op haar Instagram pagina te vinden. De beeldschone schrijfster deelt graag zichzelf met de buitenwereld. En dat wordt natuurlijk erg gewaardeerd. Want wat zouden al haar volgers toch moeten zonder die knappe foto’s van Heleen. Dan zou hun leven toch wel een stukje saaier worden. Gelukkig maakt Heleen hen blij met mooie foto’s van haarzelf.
Heleen doet altijd haar uiterste best voor de heren van Vandaag Inside

Heleen is altijd helemaal blij als ze aan mag schuiven bij de heren van Vandaag Inside. Daarom doet ze altijd haar uiterste best om iets moois aan te trekken voor ze richting de studio vertrekt. Tot dusver is dat eigenlijk altijd wel gelukt. De aantrekkelijke pakjes van Heleen maken de uitzendingen altijd een stuk interessanter om naar te kijken. Heleen valt erg in de smaak bij de mannen en daarom mag ze ook zo vaak terug komen. Nu helpt het ook wel dat haar zoon werkt bij het programma. Heleen mag dus zo vaak langs komen als ze wil.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!