Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Schrijfster Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht meegemaakt. De knappe dame was even rustig de avond aan het doorbrengen in haar bed. Soms heb je daar gewoon ontzettend behoefte aan. In plaats van de hele avond op stap, dacht Heleen er aan om even lekker te ontspannen in bed. En dat beviel haar eigenlijk heel goed. Toch kon ze niet helemaal alleen zijn en daarom sprong dit beest bij haar in bed. Letterlijk een beest, aangezien het om de hond van Heleen gaat. En waar het beestje waarschijnlijk normaal een mand heeft om in te slapen, mocht hij voor deze keer bij Heleen in bed kruipen. En dat vonden beide natuurlijk wel erg gezellig.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen maakt volgers gek met hypnotiserend jurkje

Heleen ontspant met hond in bed

wie de video gemaakt heeft blijft nog even onduidelijk. Maar wat wel duidelijk wordt is dat Heleen een ontzettend ontspannen avond heeft doorgebracht met haar favoriete viervoeter. En dat zie je ook wel. Heleen heeft er nog nooit zo ontspannen bij gelegen. Ook haar trouwe hondje lijkt het prima naar zijn zin te hebben op de lakens. Waarschijnlijk mag hij normaal niet zomaar in bed kruipen, dus dit zal hij wel als een feestje hebben ervaren. Het lieve beest is ook erg rustig en gehoorzaam. Heleen heeft hem duidelijk goed opgevoed. Dat kan de knappe dame ook wel, ze is duidelijk iemand met overwicht waar je naar luistert. En dan maakt het nog niet eens zo veel uit of je een mens of een hond bent.

Tragisch nieuws voor Heleen van Royen

Heleen is een enorme honden liefhebber. Ze is een ambassadeur voor de hondenbescherming en vindt het ontzettend belangrijk om de beestjes een goed thuis te bieden. Dat Heleen een groot hart had wisten we al wel, maar dat ze zo veel gaf de arme dieren van deze wereld, dat maakt haar toch wel nog een extra beetje sympathiek. Heleen had laatst ook hartverscheurend nieuws. Haar Duitse Herder kwam te overlijden. Het beestje was al vrij oud, maar alsnog is het natuurlijk geen blij nieuws om mee te maken. Gelukkig kon Heleen nog terugdenken aan alle mooie herinneringen die ze met het dier had. Dat sleepte haar er doorheen.
Heleen aan het werk met nieuw materiaal

De beste manier om je gedachte te verzetten na zulk nieuws is om je te storten op iets compleet anders. En dat is wat Heleen doet. in haar schrijfkamer focust ze zich op een nieuw project. Waar Heleen aan werkt houdt ze nog even voor zichzelf, maar het belooft een spannend werkje te worden. Voorlopig sluit Heleen zich dus even op in haar werkkamer, zodat ze zich optimaal kan concentreren. Verwacht Heleen de komende tijd dus wat minder in televisieshows en programma’s te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.