Heidi Klum wordt voor vijfde keer moeder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heidi Klum zwanger

45-jarig model weet van geen ophouden!

We zien het tegenwoordig steeds vaker, beroemde vrouwen die op late leeftijd nog aan een kind beginnen. Nu zouden we dat bij Jennifer Aniston (50) nog begrijpen, aangezien haar kinderwens bekend is, maar bij viervoudig moeder Heidi Klum zeker niet!

Heidi (45) sloeg vorig jaar een jonge vent (29) aan de haak, met wie ze dit jaar gaat trouwen. Daar hoort natuurlijk een baby bij, moest Heidi gedacht hebben! Zelf heeft ze het nieuws nog niet bevestigd, maar een goede vriend van haar sprak onlangs zijn mond voorbij. Heidi heeft vooralsnog geen moeite gedaan om het te ontkennen. Ineens snappen we waarom Heidi’s voorgevel er zo gezond uit zag deze week!

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten