Heidi Klum aan zee: dat kan maar één ding betekenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Heidi Klum 'topless'

46-jarig model neemt haar ’topless’-imago op de hak…

‘Topless poseren voor m’n mannetje’… Zo introduceerde Heidi Klum bovenstaande foto op haar Instagramkanaal. We kennen Heidi natuurlijk als fervent topless-zonnebader: er is geen Europees strand waar het Duitse model niet zonder bovenstukje gelegen heeft!

De 46-jarige blondine is zich ook zeer bewust van dit imago, en besloot daarom een geintje uit te halen met haar volgers. Technisch gezien is het topless, maar dat monsterlijke opblaasding zit in de weg! Op de rest van haar vakantiekiekjes lijken Heidi en het roze gevaarte onafscheidelijk…

Nou niet meteen medelijden krijgen met die vent van d’r. Heidi houdt namelijk van een geintje, maar ze houdt net zo veel van egaal bruin worden! Dat topje is op een gegeven moment ‘gewoon‘ uit gegaan hoor…

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten