Heidi Klum aan zee: dat kan maar één ding betekenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Heidi Klum 'topless'

46-jarig model neemt haar ’topless’-imago op de hak…

‘Topless poseren voor m’n mannetje’… Zo introduceerde Heidi Klum bovenstaande foto op haar Instagramkanaal. We kennen Heidi natuurlijk als fervent topless-zonnebader: er is geen Europees strand waar het Duitse model niet zonder bovenstukje gelegen heeft!

De 46-jarige blondine is zich ook zeer bewust van dit imago, en besloot daarom een geintje uit te halen met haar volgers. Technisch gezien is het topless, maar dat monsterlijke opblaasding zit in de weg! Op de rest van haar vakantiekiekjes lijken Heidi en het roze gevaarte onafscheidelijk…

Nou niet meteen medelijden krijgen met die vent van d’r. Heidi houdt namelijk van een geintje, maar ze houdt net zo veel van egaal bruin worden! Dat topje is op een gegeven moment ‘gewoon‘ uit gegaan hoor…

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.