Heerlijke trailer: Lucifer gaat in laatste seizoen nog één keer vlammen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is bijna zover! Vanaf 10 september is het zesde maar helaas ook laatste seizoen van de Netflix-serie Lucifer te zien…

Seizoen 6 Lucifer op Netflix: 10 september

Eigenlijk mogen fans van Lucifer allang blij zijn: het maken van een zesde seizoen stond helemaal niet in de plannen. Seizoen vijf zou de serie-afsluiter zijn! Maar gelukkig besloot Netflix na petities van fans die meer dan honderdduizend keer werden ondertekend toch een extra seizoen te maken! Met het einde van de streep in zicht krijgt zelfs een trailer meer gewicht: één van de allerlaatste voorproefjes zie je hieronder!

Lucifer S6: wat je moet weten

In de voorgaande seizoenen van Lucifer zagen we duivel Tom op vakantie gaan naar de aarde. Hij kwam terecht in Los Angels en opende daar een nachtclub. Samen met een politierechercheur loste hij allerlei moordzaken op. Een i****t verhaal, maar toch loopt het verschrikkelijk goed! Wat wél even wennen wordt dit laatste seizoen: minder afleveringen dan je gewend bent. Seizoen zes is korter dan zijn voorgangers. Je zult het met in totaal tien nieuwe afleveringen moeten doen. Het verhaal wordt opgepakt direct na het eind van seizoen vijf. Er zal deze keer geen individuele, centrale ‘slechterik’ zijn – ook een kleine afwijking van de succesformule. Dat betekent natuurlijk niet dat er niks gaat gebeuren: seizoen 6 wordt een stuk intiemer, omdat er juist meer ruimte is voor de hoofdrolspelers om te vlammen. We kunnen niet wachten tot het 10 september is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lucifer (@lucifernetflix)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?