Heerlijke trailer: Lucifer gaat in laatste seizoen nog één keer vlammen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is bijna zover! Vanaf 10 september is het zesde maar helaas ook laatste seizoen van de Netflix-serie Lucifer te zien…

Seizoen 6 Lucifer op Netflix: 10 september

Eigenlijk mogen fans van Lucifer allang blij zijn: het maken van een zesde seizoen stond helemaal niet in de plannen. Seizoen vijf zou de serie-afsluiter zijn! Maar gelukkig besloot Netflix na petities van fans die meer dan honderdduizend keer werden ondertekend toch een extra seizoen te maken! Met het einde van de streep in zicht krijgt zelfs een trailer meer gewicht: één van de allerlaatste voorproefjes zie je hieronder!

Lucifer S6: wat je moet weten

In de voorgaande seizoenen van Lucifer zagen we duivel Tom op vakantie gaan naar de aarde. Hij kwam terecht in Los Angels en opende daar een nachtclub. Samen met een politierechercheur loste hij allerlei moordzaken op. Een verhaal, maar toch loopt het verschrikkelijk goed! Wat wél even wennen wordt dit laatste seizoen: minder afleveringen dan je gewend bent. Seizoen zes is korter dan zijn voorgangers. Je zult het met in totaal tien nieuwe afleveringen moeten doen. Het verhaal wordt opgepakt direct na het eind van seizoen vijf. Er zal deze keer geen individuele, centrale ‘slechterik’ zijn – ook een kleine afwijking van de succesformule. Dat betekent natuurlijk niet dat er niks gaat gebeuren: seizoen 6 wordt een stuk intiemer, omdat er juist meer ruimte is voor de hoofdrolspelers om te vlammen. We kunnen niet wachten tot het 10 september is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.