Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

De prachtige presentatrice Gwen van Poorten is een hele open dame, die zich absoluut niet schaamt voor haar . Nu zet Gwen niet vaak foto’s op haar Instagram met weinig kleding, maar als ze dat dan doet zijn het vaak gelijk goede foto’s. Zo ook nu, want Gwen plaatst een verrukkelijke foto vanuit bed. En daarin zie je Gwen als nooit tevoren. De knappe brunette ligt nog half onder de dekens, maar het is duidelijk dat ze onder de dekens vrij weinig draagt.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten scheurt compleet uit in pashokje
Gwen ligt spannend in hotelkamer in Londen

Waar is Gwen eigenlijk, terwijl ze de spannende foto neemt? Zo te zien zit ze in een hotelkamer en niet gewoon in haar eigen bed. Bij de foto plaatst Gwen dat ze in Londen is. Wat ze daar dan doet is een beetje een raadsel nog. De knappe presentatrice houdt er in ieder geval van om zich even goed en wel uit te rekken en rustig op te staan. Voordat ze haar bed uit gaat, moet ze natuurlijk wel eerst een foto maken voor haar volgers. Die moeten ook even kunnen meegenieten van de mooie kamer waar Gwen zich in begeeft. En natuurlijk moeten ze een beetje kunnen meegenieten van Gwen in al haar glorie.

Gwen nog steeds een van de mooiste presentatrices

Hoewel je Gwen echt moet volgen om een beetje op de hoogte te blijven van wat ze doet, aangezien ze niet super vaak nu op televisie te zien is, is het altijd leuk om de verleidelijke presentatrice te zien. Op haar socials zet ze nog wel eens een knappe foto van zichzelf, waardoor het absoluut de moeite waard is om haar te volgen. Uit haar geplaatste berichten blijkt wel één ding: Gwen is nog steeds een van de mooiste presentatrices die het land te bieden heeft. Met haar zwoele blik en verleidelijke is Gwen een echte topper.
Gwen mag mee naar bijzondere première

Maar waarom zit Gwen nu dan toch in Londen? Nou, dat zit zo. Bij Marvel hebben ze haar uitgenodigd om de première van de nieuwe Thor film, Thor: Love and Thunder, mee te maken. De filmstudio nodigt altijd influencers uit om op hun premières langs te komen. Dat is namelijk geweldige gratis promotie. Gwen deelt natuurlijk alles over haar reis, inclusief hoe ze de film vond. En dat is voor Marvel natuurlijk erg goed. Die krijgen op die manier hun boodschap eruit bij al Gwen haar volgers. Gwen hoopt stiekem natuurlijk dat Marvel haar nog voor veel meer films uit zal nodigen. Dan reist zij zonder moeite weer af naar Londen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!