Hailee Steinfelds single roept vragen op

Datum: 

Categorie:
Steinfeld
Bron: Instagram Hailee Steinfeld

Elke week ververst Spotify de playlist New Music Friday met de nieuwste hits. Zangeres Hailee Steinfeld trapt het jaar en krijgt de verkeerde routebeschrijving met het nummer ‘Wrong Direction’.

Het 23 jarige multitalent piekte al vroeg. In de film van gebroeders Coen; True Grit speelde ze als 13-jarige met niemand minder dan Jeff Bridges, Matt Damon en Josh Brolin. Tussen die grootheden wist ze zo goed haar mannetje te staan dat ze genomineerd werd voor beste vrouwelijke bijrol.

Het blijft echter niet bij acteren. Wat collega Anna Kendrick kan dat kan ik ook, moet ze gedacht hebben. Kendrick scoorde namelijk een hit met het nummer ‘Cups’ die ze in de komedie Pitch Perfect zong.

Dat deed Kendrick terwijl ze eigenlijk geen zangeres is. Steinfeld speelde op haar beurt in Pitch Perfect 2 en kreeg ook de smaak van het zingen te pakken. Ze nam dit echter iets serieuzer dan Kendrick. Zo heeft Steinfeld sinds 2017 een platencontract en zal ze ook te zien zijn in de derde editie van Pitch Perfect. 

Nummertje maken

Ondertussen brengt ze dus ook nog nieuwe muziek uit. Haar nieuwste nummer heet dus “Wrong Direction’, wat een curieuze titel is. Het nummer is geschreven voor de serie waar ze in speelt genaamd Dickinson. Ze vertolkt daar de rol van dichter Emily Dickinson. En over Dickinson wordt al jaren door historici gespeculeerd dat ze van de ‘andere kant’ was. Is Steinfeld door al die lesbische actie in de serie de andere kant opgegaan? Is dit haar coming out? Waarschijnlijk niet. Wel moest ze even afkoelen in een koud bad van al die stomende lesbische die ze heeft in de serie.

Steinfeld weet het beter

Maar luisterend naar de songtekst gaat het vast over een man. De zangeres had namelijk een relatie met Niall Horan. En die Niall zat in boyband One Direction. Wil ze ons dan daarover iets vertellen? Is het Niall die de andere kant opgaat? Of is het een waarschuwing over zijn huidige carrière? Nadat de leden van de megapopulaire boyband uit elkaar zijn gegaan, wil het niet volledig vlotten met al hun solocarrières.

Het grootste succes mag Harry Styles op zijn conto schrijven. Maar Niall… Hij scoorde natuurlijk een hit in Nederland met ‘Flicker’, maar het succes van One Direction krijgt geen van de ex-leden voor elkaar. Misschien gaat het laatste nummer van Steinfeld dáár wel over.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!