Hadewych Minis heeft volle mond op onherkenbare foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hadewych Minis is weer helemaal haarzelf en toch uniek als altijd. Deze ‘one of a kind’ actrice speelt in haar nieuwste, minstens net zo vreemde, film Met Mes, zelf met haar mond vol tanden en ook nog vol met…

Hadewych Minis zit met een groot probleem. Althans, in haar nieuwste film Met Mes. Naast dat het plot draait om een mes zijn er meer metalen objecten te vinden in het project. Zo ook in de mond van de actrice. In de film speelt ze een cameravrouw, met een beugel. Waarom? Daar moet je de film voor kijken. Al is af te leiden aan de trailer dat je er niet veel wijzer van zal gaan worden waarschijnlijk.

Hadewych Minis eindelijk een beugel

Waar de blondine in haar jeugd waarschijnlijk nog perfecte tanden had, zijn zij en haar gebit in de loop der jaren toch wat uit elkaar gegroeid. Daarom is het tijd voor een beugel. Daar moet je aan wennen, ook als fan. Maar gelukkig kan Hadewych er wel mee lachen. Even vrolijk als altijd en schaamteloos staat ze op Instagram. Het past ook wel een beetje bij haar, dat ijzerwerk. Voor hoelang Hadewych en de beugel onafscheidelijk zijn is niet duidelijk. Waarschijnlijk tot haar volgende klus, want actrices met ijzerdraad in hun gezicht komen meestal toch iets minder vaak aan de bak. Met Mes vormde de uitzondering, waar de schijnende mond een beetje centraal stond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hadewych Minis (@hadewych_minis)

Medialand vol lof over mondvolle offer Hadewych

De film is geselecteerd voor het internationale filmfestival in Rotterdam. Volgens vele kenners komt dit onder andere door het sterke acteerwerk. Wat ons eerlijk gezegd niet echt verbaast, want het plot lijkt op het eerste gezicht niet echt prijswaardig. Het is eerder verwarrend. Maar goed, over de acteurs en actrices is online vooral veel positiefs te vinden. Zou het offer van Hadewych ervoor gezorgd hebben dat ook zij allerlei complimenten krijgt? Het is ook zeker niet niks, maanden met vergiet in je mond rondlopen op de set en misschien wel daarbuiten. Is het offer het waard geweest?

Hadewych vaker in de stalen prijzen gevallen

Als Rachel Hazes won Hadewych al een keer een ander metalen object. Deze kon ze wel gewoon dragen trouwens. Ze mocht de gouden Kalf voor beste vrouwelijke bijrol mee naar huis nemen in 2015 en al eerder in 2013 kon ze met een gouden exemplaar richting huis na haar huldiging voor beste vrouwelijke hoofdrol in de film Borgman. Verder kennen we de blondine van onder andere Mannenharten en Hollands Hoop. Met de film Met Mes is ze weer een project rijker. Maar of dit een nieuwe kalf oplevert? Ze kan in ieder geval de metalen beugel houden als aandenken, mocht ze niet genomineerd worden.

Met Mes, raar maar waar?

Reviews stromen ondertussen binnen van diverse websites over de film zelf. Over de mond accessoires van Hadewych staat nog niet erg veel online helaas. Maar Met Mes zelf wordt de hemel in geprezen. Deze draait vanaf vandaag in de bioscoop en onder andere de NRC, Telegraaf en Filmtotaal geven het 4 sterren. Een behoorlijke score dus. Maar je moet er wel tegen kunnen, zo’n unieke film.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.