Gwyneth Paltrow nu ook de speelgoedbusiness in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwyneth Paltrow weet hoe ze de aandacht moet trekken. Na haar intiem ruikende kaars en de beruchte eitjes die bij vrouwen naar binnen geduwd worden is het nu tijd voor iets ‘normaals’: een speeltje!

Ze is nog steeds één van de meest gehate mensen op het internet, maar daar lijkt actrice Gwyneth Paltrow weinig om te geven. De blondine, die vroeger met Coldplay-voorman Chris Martin getrouwd was, blijft aan de lopende band producten ontwikkelen en uitbrengen. Aangezien zelfs haar grootste missers altijd binnen de kortste keren uitverkocht zijn mag je verwachten dat haar volgende ‘uitvinding’ ook gaat scoren. Zeker als het eindelijk eens om een gewoon voorwerp gaat. Bovendien is deze voor hem én haar!

Spelen in de slaapkamer

De meeste vrouwen schamen zich al lang niet meer voor het hebben van een persoonlijk speeltje, en er zijn tegenwoordig ook zelfs mannen die open staan voor de hulp van een bibberend hulpstuk. Toch zal niemand z’n Tarzan trots op de schoorsteenmantel tentoonstellen. Daar wil Gwyneth Paltrow verandering in brengen met haar nieuwste speeltje, genaamd Goop. Hij is stijlvol vormgegeven en ziet er bovendien niet ‘verdacht’ uit. Bezoekende grootouders zouden bijvoorbeeld kunnen denken dat het een moderne staafmixer is. Jonge kids zouden ‘m kunnen aanzien voor een controller van een spelcomputer. Bovendien is ie betaalbaar (onder de honderd euro), een uniek gegeven in de peperdure webshop van Gwyneth. Er is wel één probleempje: je kunt ‘m nog niet in Nederland kopen.

Genoeg alternatieven

Gelukkig zijn er voor de Nederlandse shopper genoeg alternatieven. Ze zien er misschien niet minder bedreigend uit dan die van Gwyneth, maar welke barbaar laat z’n intieme spulletjes nou zomaar rondslingeren? Precies, daar zijn die laatjes in je nachtkastje toch voor? Bibberen doen ze ook als de beste, op batterij of met stekker. Het mooiste van alles: het hoeft helemaal niet zo duur! Er is altijd wel een geschikt speeltje in de aanbieding, bijvoorbeeld hier: Sextoyland bezoeken. Dat ie niet door een beroemde actrice aangeprezen wordt maakt voor de gemiddelde gebruiker natuurlijk niet uit. Het gaat immers om het resultaat..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.