Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt. 

Onze knappe presentatrice Gwen van Poorten heeft een opmerkelijke video gedeeld op haar Instagrampagina. Ze deelt een video waarin ze tijdens een festival finaal wordt ondergespoten. Ze is op een festival in Thailand en is enorm aan het genieten. Gwen is aanwezig bij het ‘Splash festival’ in Thailand. Dit is een groot en bekend festival waar de Thaise mensen het begin van het regenseizoen vieren. Gwen had hier helemaal de tijd van haar leven. Ze vindt het een bizar festival en vergelijkt het met Nederland. Als het in Nederland regent tijdens een festival gaat iedereen naar huis, terwijl de mensen daar de tijd van hun leven hebben. Ook was Gwen nog even naar voren gelopen, maar dat bleek niet zo’n goed idee. Ze werd vooraan namelijk meteen finaal nat gespoten door een groot waterkanon. Wil jij de video zien waarin Gwen wordt volgespoten? Klik dan hier. 

gwen van poorten

Meer zien van Gwen van Poorten doe je op Instagram

Kan jij geen genoegen krijgen van de vrouw die is uitgeroepen tot knapste vrouw van Nederland? Neem dan zeker even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Gwen van Poorten de mooiste foto’s van zichzelf. Zo heeft ze ook twee heerlijke foto’s van zichzelf, waarmee ze de ‘FHM Mooiste vrouw van Nederland’ heeft gewonnen. Hierbij ligt ze bijna volledig zonder kleding op haar bed. Haar vormen zijn enorm goed te bewonderen en Gwen kijkt je ook nog eens uitnodigend aan. Ook houdt Gwen je op de hoogte van de interessante dingen die ze meemaakt tijdens haar werk. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even rond te kijken op de pagina van de mooiste vrouw van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.