Gwen van Poorten gooit benen wijd voor foto in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten gaat er helemaal voor in de sportschool. Ze weet precies wat ze aan het doen is en gooit daarvoor haar benen wijd open…

Gwen van Poorten gaat door pittige periode

Het is geen makkelijke periode voor presentatrice Gwen van Poorten. Zo heeft de brunette pas kortgeleden haar verloven verbroken. Zo leek Gwen juist dolblij toen haar voormalige vriend haar ten huwelijk vroeg tijdens hun droomreis door de Verenigde Staten heen. Helaas weet niemand wat de reden is van de breuk van Gwen en haar ex. De twee leken namelijk voor elkaar gemaakt, en het is dus erg bijzonder dat de relatie ineens is afgebroken. Hier laat Gwen dan ook nog niks over los, maar wellicht komt dat nog. Gelukkig vindt Gwen wel wat troost in het maken van video’s op TikTok, hier geeft ze elke dag updates over hoe het met haar gaat.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten heeft “mega leuk nieuws” en viert het met énorme inkijk

Gwen van Poorten gaat los in de sportschool

Daarnaast overkwam Gwen nóg iets heel verdrietigs want ze verhuisde naar een nieuw appartement vanwege de relatiebreuk. Hier kwam de brunette erachter dat alle spullen die ze een verdieping lager had opgeslagen, bleken verbrand door het verhuisbedrijf. Dit was dan wel weer een goede reden voor Gwen om nieuwe kleding aan te schaffen. Hierbij waren sportkleding prioriteit voor de brunette. Zo gaat Gwen zich maar storten op sporten om weer helemaal fit te worden. Heel begrijpelijk dat Gwen graag afleiding wil natuurlijk. Ook pakt Gwen het gelijk professioneel aan, want ze schakelt een personal trainer in om samen een traject aan te gaan om weer fit te worden. Op de foto hierboven zijn de twee dames te zien terwijl ze vrolijk hun benen wijd gooien. Bij de foto schrijft Gwen dat ze normaliter voor cardiotraining ging, zoals boksen of dansen. Toch besluit Gwen nu voor krachttraining te gaan, omdat ze zich graag sterk wil voelen.

Lees ook: Gwen van Poorten deelt schokkend nieuws: ‘Verloving verbroken en álle bezittingen kwijt’

Gwen van Poorten stort zich volledig op podcasts

Nu het even niet super lekker gaat met Gwen van Poorten besluit ze zich op de juist leuke dingen in haar leven te storten. Hierbij is sporten dus één oplossing, maar een andere is voor Gwen haar werk. Zo laat Gwen er geen gras over groeien dat ze hartstikke ambitieus is als het gaat om haar ambities rondom werk. Dat blijkt maar weer uit alle podcasts die Gwen heeft, en is het is wel duidelijk dat ze dat erg leuk vindt. Zo is er net een nieuwe podcast die wordt opgenomen door Gwen die gaat over . De podcast heet, hoe kan het ook anders; ” Never Dies”. Zo maakt Gwen samen met gasten uit de scene een reeks aflevering in de aanloop naar een van de grootste festivals. Daarnaast blijft Gwen ook haar succesvolle podcast met Geraldine Kemper maken. De twee praten in hun podcast De Grote Gwen en Geraldine show over allerlei onderwerpen. De opnames lagen uiteraard even stil vanwege Gwen haar omstandigheden, maar zijn nu weer in volle gang. Zo gaan de nieuwe afleveringen onder andere over de dood en Geraldine haar roze haren.

Meer zien van Gwen doe je op Instagram

Als je nou meer van dit soort leuke foto’s wil zien, dan moet je even op Instagram kijken. Daar vind je nog veel meer leuks van Gwen van Poorten.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.