Gwen van Poorten deelt spontane en spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is hartstikke blij met haar leven. En dat wilt ze graag nog even delen met haar volgers. Daarom plaatst ze een spontane foto die een klein beetje spannend oogt. 

Het is een drukke tijd voor Gwen van Poorten. De presentatrice heeft allerlei mooie dingen op de horizon staan. Ook is ze nog flink bezig met haar eigen podcast, waarin ze openhartige gesprekken voert met interessante mensen en doet ze uitvoerig aan meditatie en deelt ze die ervaringen graag. Het leven van Gwen staat in het teken van helemaal zen. Ze zit daarom ook beter in haar vel dan ooit. En daarom deelt ze deze spontane foto. Maar die is wel een klein beetje ondeugend.

Lees ook: Gwen van Poorten draagt pakje Maan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Een spontaan kiekje

Met een hele brede lach staat Gwen te shinen op de foto. Tussen het draaien van een nieuw project door deelt ze dit spontane kiekje. Met de haarlak in de aanslag en de koffiemok in de hand staat Gwen er erg leuk op. Ze heeft alleen niet zoveel kleren aan, maar verbergt dat een beetje met een ietwat grote blazer.

Lekker vrij zonder broek

Haar jasje verbergt alleen niet alles. Gwens blote beentjes steken er nog onderuit. Niet dat Gwen het iets kan schelen. Zij viert namelijk de vrijheid. De vrijheid dat ze kan gaan en staan, doen en laten wat ze maar wil. En hoe voel je jezelf nou vrijer dan zonder broek door de kamer banjeren? Gwen heeft het in ieder geval erg naar haar zin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.