Gwen van Poorten deelt spontane en spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is hartstikke blij met haar leven. En dat wilt ze graag nog even delen met haar volgers. Daarom plaatst ze een spontane foto die een klein beetje spannend oogt. 

Het is een drukke tijd voor Gwen van Poorten. De presentatrice heeft allerlei mooie dingen op de horizon staan. Ook is ze nog flink bezig met haar eigen podcast, waarin ze openhartige gesprekken voert met interessante mensen en doet ze uitvoerig aan meditatie en deelt ze die ervaringen graag. Het leven van Gwen staat in het teken van helemaal zen. Ze zit daarom ook beter in haar vel dan ooit. En daarom deelt ze deze spontane foto. Maar die is wel een klein beetje ondeugend.

Lees ook: Gwen van Poorten draagt pakje Maan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Een spontaan kiekje

Met een hele brede lach staat Gwen te shinen op de foto. Tussen het draaien van een nieuw project door deelt ze dit spontane kiekje. Met de haarlak in de aanslag en de koffiemok in de hand staat Gwen er erg leuk op. Ze heeft alleen niet zoveel kleren aan, maar verbergt dat een beetje met een ietwat grote blazer.

Lekker vrij zonder broek

Haar jasje verbergt alleen niet alles. Gwens blote beentjes steken er nog onderuit. Niet dat Gwen het iets kan schelen. Zij viert namelijk de vrijheid. De vrijheid dat ze kan gaan en staan, doen en laten wat ze maar wil. En hoe voel je jezelf nou vrijer dan zonder broek door de kamer banjeren? Gwen heeft het in ieder geval erg naar haar zin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...