GTST-fans snakken naar Oude Tijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Katja Schuurman GTST

Het gaat niet zo goed met Goede Tijden, Slechte Tijden. De kijkcijfers bleven dit jaar dalen. Maar er is inmiddels aan de noodrem getrokken. Katja Schuurman, Lieke van Lexmond en andere ‘oudgedienden’ komen waarschijnlijk terug om de serie van de ondergang te redden!

Jessica, Robert, Charlie, Julian – ze stonden nog op de RTL-zolder in stoffige vitrines met daarop een kaartje: ‘in geval van nood, breek glas’. En nood is er zeker! De verjongingscampagne die een paar jaar geleden werd ingezet bij de langstlopende soapserie van Nederland, blijkt totaal niet te werken. De jonge kijkers blijven weg, en de ‘gewoontekijkers’ haken af. Zelfs Ludo Sanders kende de helft van zijn mede-Meerdijkers niet meer! Er is een aardverschuiving nodig om GTST weer nieuw, of eerder oud, leven in te blazen.

Vergrijzing in Meerdijk

De verandering werd een paar maanden geleden al ingezet. Nieuwe gezichten werden zonder pardon de deur gewezen zonder duidelijke uitleg. Direct daarna werd duidelijk dat Wilbert ‘Robert Alberts’ Gieske voor de zoveelste keer terugkeert. De verjongingsstrategie van een paar jaar geleden is in een ruk omgedraaid: RTL gaat voor abrupte vergrijzing in Meerdijk. Alsof een aardschok alle lang begraven relieken van Meerdijk blootgelegd heeft: Robert komt dus terug uit Japan, Cas ‘Julian’ Jansen is eindelijk terug van zijn wereldreis per motor, en neemt vermoedelijk ook Katja ‘Jessica’ Schuurman mee in z’n zijspan. Lieke ‘Charlie’ van Lexmond schijnt ook genoeg te hebben van haar Bed & Breakfast op Curaçao – en staat ook voor een terugkeer. Who’s next?

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Out with the new, in with the old

Nu ze bij RTL toch aan het grafdelven geslagen zijn, waarom niet gewoon all the way gaan? Breng ze maar terug, die mooie oudgedienden! De schrijvers moeten hun fantasie flink aan gaan spreken om sommige comebacks enigszins geloofwaardig te maken. Want hoe gaan ze bijvoorbeeld Anouk van Nes‘ Roxy Belinfante, die vastzit voor een moordpoging, uit de gevangenis schrijven?

Anouk van Nes
Anouk van Nes

En waarom zouden Afrika, Amerika en Aziëreizigers Kim Verduyn (Angela Schijf), Gwen Faber (Peggy Jane de Schepper), Hedwig Harmsen (Georgina Verbaan) en Daantje Mus (Liesbeth Kamerling) terug willen komen naar Meerdijk? We verheugen ons nu al op de mogelijke verhaallijnen. Als het kan zo ouderwets ‘GTST-achtig’ mogelijk: iets met gevonden vuurwapens, vallende kroonluchters, vergiftigd voedsel, broodroosters in badkuipen, kunstroof, gijzelneming… het liefst allemaal tegelijk natuurlijk!

Peggy Jane de Schepper
Peggy Jane de Schepper
Liesbeth Kamerling
Liesbeth Kamerling
Angela Schijf en Georgina Verbaan
Angela Schijf en Georgina Verbaan

Beeld: RTL via Youtube

Meer GTST-drama:
Zware bevalling voor Cecilia Adorée in GTST
GTST bijna terug: dit zijn de mooie ‘nieuwkomers’
Hoe is het nu met de GTST-Mokkels?

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten