GTST-fans snakken naar Oude Tijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Katja Schuurman GTST

Het gaat niet zo goed met Goede Tijden, Slechte Tijden. De kijkcijfers bleven dit jaar dalen. Maar er is inmiddels aan de noodrem getrokken. Katja Schuurman, Lieke van Lexmond en andere ‘oudgedienden’ komen waarschijnlijk terug om de serie van de ondergang te redden!

Jessica, Robert, Charlie, Julian – ze stonden nog op de RTL-zolder in stoffige vitrines met daarop een kaartje: ‘in geval van nood, breek glas’. En nood is er zeker! De verjongingscampagne die een paar jaar geleden werd ingezet bij de langstlopende soapserie van Nederland, blijkt totaal niet te werken. De jonge kijkers blijven weg, en de ‘gewoontekijkers’ haken af. Zelfs Ludo Sanders kende de helft van zijn mede-Meerdijkers niet meer! Er is een aardverschuiving nodig om GTST weer nieuw, of eerder oud, leven in te blazen.

Vergrijzing in Meerdijk

De verandering werd een paar maanden geleden al ingezet. Nieuwe gezichten werden zonder pardon de deur gewezen zonder duidelijke uitleg. Direct daarna werd duidelijk dat Wilbert ‘Robert Alberts’ Gieske voor de zoveelste keer terugkeert. De verjongingsstrategie van een paar jaar geleden is in een ruk omgedraaid: RTL gaat voor abrupte vergrijzing in Meerdijk. Alsof een aardschok alle lang begraven relieken van Meerdijk blootgelegd heeft: Robert komt dus terug uit Japan, Cas ‘Julian’ Jansen is eindelijk terug van zijn wereldreis per motor, en neemt vermoedelijk ook Katja ‘Jessica’ Schuurman mee in z’n zijspan. Lieke ‘Charlie’ van Lexmond schijnt ook genoeg te hebben van haar Bed & Breakfast op Curaçao – en staat ook voor een terugkeer. Who’s next?

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Out with the new, in with the old

Nu ze bij RTL toch aan het grafdelven geslagen zijn, waarom niet gewoon all the way gaan? Breng ze maar terug, die mooie oudgedienden! De schrijvers moeten hun fantasie flink aan gaan spreken om sommige comebacks enigszins geloofwaardig te maken. Want hoe gaan ze bijvoorbeeld Anouk van Nes‘ Roxy Belinfante, die vastzit voor een moordpoging, uit de gevangenis schrijven?

Anouk van Nes
Anouk van Nes

En waarom zouden Afrika, Amerika en Aziëreizigers Kim Verduyn (Angela Schijf), Gwen Faber (Peggy Jane de Schepper), Hedwig Harmsen (Georgina Verbaan) en Daantje Mus (Liesbeth Kamerling) terug willen komen naar Meerdijk? We verheugen ons nu al op de mogelijke verhaallijnen. Als het kan zo ouderwets ‘GTST-achtig’ mogelijk: iets met gevonden vuurwapens, vallende kroonluchters, vergiftigd voedsel, broodroosters in badkuipen, kunstroof, gijzelneming… het liefst allemaal tegelijk natuurlijk!

Peggy Jane de Schepper
Peggy Jane de Schepper
Liesbeth Kamerling
Liesbeth Kamerling
Angela Schijf en Georgina Verbaan
Angela Schijf en Georgina Verbaan

Beeld: RTL via Youtube

Meer GTST-drama:
Zware bevalling voor Cecilia Adorée in GTST
GTST bijna terug: dit zijn de mooie ‘nieuwkomers’
Hoe is het nu met de GTST-Mokkels?

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten