GTST bijna terug: dit zijn de mooie ‘nieuwkomers’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Annefleur van den Berg GTST nieuw seizoen

Welke actrices hebben komend seizoen een prominente rol?

RTL4 dropte vandaag ineens een heuse GTST-bom: de langstlopende soap van Nederland is niet op 2 september, maar komende maandag (26 augustus) al terug op de buis! Hoog tijd om even de balans op te maken: welke actrices hebben dit seizoen een prominente rol te pakken?

Bertrie Wierenga

Bertrie Wierenga maakte vorig jaar haar debuut als Shanti, de roodharige verleidster die elke man om d’r vinger kan winden. Dit seizoen heeft de beeldschone Bertrie een nóg grotere rol te pakken. We hoeven je vast niet te vertellen waarom!

Cecilia Adorée

Tiffy, het karakter van Cecilia Adorée, vertrok een paar maanden geleden nog uit GTST, maar is in het nieuwe seizoen ‘gewoon’ weer van de partij. Iets met een gevluchte draagmoeder, verzwegen zwangerschap en reizen door Australië. Wij zijn de weg ook ’n beetje kwijt, maar vooral erg fijn dat ze terug is!

Annefleur van den Berg

Annefleur van den Berg maakte onlangs haar officieuze GTST-debuut op Instagramkanaal van de soap. Zo kon men al een beetje aan haar personage Puck wennen, want dit seizoen is ze een volwaardig onderdeel van de cast. Zeker iemand om je tv voor aan te zetten!

Faye Bezemer

De jonge Faye Bezemer is niet echt ‘nieuw’, maar maakt dit seizoen wél na een korte afwezigheid haar comeback als Lana, die eind vorig jaar vertrok uit Meerdijk…

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...