GTST bijna terug: dit zijn de mooie ‘nieuwkomers’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Annefleur van den Berg GTST nieuw seizoen

Welke actrices hebben komend seizoen een prominente rol?

RTL4 dropte vandaag ineens een heuse GTST-bom: de langstlopende soap van Nederland is niet op 2 september, maar komende maandag (26 augustus) al terug op de buis! Hoog tijd om even de balans op te maken: welke actrices hebben dit seizoen een prominente rol te pakken?

Bertrie Wierenga

Bertrie Wierenga maakte vorig jaar haar debuut als Shanti, de roodharige verleidster die elke man om d’r vinger kan winden. Dit seizoen heeft de beeldschone Bertrie een nóg grotere rol te pakken. We hoeven je vast niet te vertellen waarom!

Cecilia Adorée

Tiffy, het karakter van Cecilia Adorée, vertrok een paar maanden geleden nog uit GTST, maar is in het nieuwe seizoen ‘gewoon’ weer van de partij. Iets met een gevluchte draagmoeder, verzwegen zwangerschap en reizen door Australië. Wij zijn de weg ook ’n beetje kwijt, maar vooral erg fijn dat ze terug is!

Annefleur van den Berg

Annefleur van den Berg maakte onlangs haar officieuze GTST-debuut op Instagramkanaal van de soap. Zo kon men al een beetje aan haar personage Puck wennen, want dit seizoen is ze een volwaardig onderdeel van de cast. Zeker iemand om je tv voor aan te zetten!

Faye Bezemer

De jonge Faye Bezemer is niet echt ‘nieuw’, maar maakt dit seizoen wél na een korte afwezigheid haar comeback als Lana, die eind vorig jaar vertrok uit Meerdijk…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.