GTST bijna terug: dit zijn de mooie ‘nieuwkomers’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Annefleur van den Berg GTST nieuw seizoen

Welke actrices hebben komend seizoen een prominente rol?

RTL4 dropte vandaag ineens een heuse GTST-bom: de langstlopende soap van Nederland is niet op 2 september, maar komende maandag (26 augustus) al terug op de buis! Hoog tijd om even de balans op te maken: welke actrices hebben dit seizoen een prominente rol te pakken?

Bertrie Wierenga

Bertrie Wierenga maakte vorig jaar haar debuut als Shanti, de roodharige verleidster die elke man om d’r vinger kan winden. Dit seizoen heeft de beeldschone Bertrie een nóg grotere rol te pakken. We hoeven je vast niet te vertellen waarom!

Cecilia Adorée

Tiffy, het karakter van Cecilia Adorée, vertrok een paar maanden geleden nog uit GTST, maar is in het nieuwe seizoen ‘gewoon’ weer van de partij. Iets met een gevluchte draagmoeder, verzwegen zwangerschap en reizen door Australië. Wij zijn de weg ook ’n beetje kwijt, maar vooral erg fijn dat ze terug is!

Annefleur van den Berg

Annefleur van den Berg maakte onlangs haar officieuze GTST-debuut op Instagramkanaal van de soap. Zo kon men al een beetje aan haar personage Puck wennen, want dit seizoen is ze een volwaardig onderdeel van de cast. Zeker iemand om je tv voor aan te zetten!

Faye Bezemer

De jonge Faye Bezemer is niet echt ‘nieuw’, maar maakt dit seizoen wél na een korte afwezigheid haar comeback als Lana, die eind vorig jaar vertrok uit Meerdijk…

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten