GTST bijna terug: dit zijn de mooie ‘nieuwkomers’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Annefleur van den Berg GTST nieuw seizoen

Welke actrices hebben komend seizoen een prominente rol?

RTL4 dropte vandaag ineens een heuse GTST-bom: de langstlopende soap van Nederland is niet op 2 september, maar komende maandag (26 augustus) al terug op de buis! Hoog tijd om even de balans op te maken: welke actrices hebben dit seizoen een prominente rol te pakken?

Bertrie Wierenga

Bertrie Wierenga maakte vorig jaar haar debuut als Shanti, de roodharige verleidster die elke man om d’r vinger kan winden. Dit seizoen heeft de beeldschone Bertrie een nóg grotere rol te pakken. We hoeven je vast niet te vertellen waarom!

Cecilia Adorée

Tiffy, het karakter van Cecilia Adorée, vertrok een paar maanden geleden nog uit GTST, maar is in het nieuwe seizoen ‘gewoon’ weer van de partij. Iets met een gevluchte draagmoeder, verzwegen zwangerschap en reizen door Australië. Wij zijn de weg ook ’n beetje kwijt, maar vooral erg fijn dat ze terug is!

Annefleur van den Berg

Annefleur van den Berg maakte onlangs haar officieuze GTST-debuut op Instagramkanaal van de soap. Zo kon men al een beetje aan haar personage Puck wennen, want dit seizoen is ze een volwaardig onderdeel van de cast. Zeker iemand om je tv voor aan te zetten!

Faye Bezemer

De jonge Faye Bezemer is niet echt ‘nieuw’, maar maakt dit seizoen wél na een korte afwezigheid haar comeback als Lana, die eind vorig jaar vertrok uit Meerdijk…

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten