GTST bijna terug: dit zijn de mooie ‘nieuwkomers’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Annefleur van den Berg GTST nieuw seizoen

Welke actrices hebben komend seizoen een prominente rol?

RTL4 dropte vandaag ineens een heuse GTST-bom: de langstlopende soap van Nederland is niet op 2 september, maar komende maandag (26 augustus) al terug op de buis! Hoog tijd om even de balans op te maken: welke actrices hebben dit seizoen een prominente rol te pakken?

Bertrie Wierenga

Bertrie Wierenga maakte vorig jaar haar debuut als Shanti, de roodharige verleidster die elke man om d’r vinger kan winden. Dit seizoen heeft de beeldschone Bertrie een nóg grotere rol te pakken. We hoeven je vast niet te vertellen waarom!

Cecilia Adorée

Tiffy, het karakter van Cecilia Adorée, vertrok een paar maanden geleden nog uit GTST, maar is in het nieuwe seizoen ‘gewoon’ weer van de partij. Iets met een gevluchte draagmoeder, verzwegen zwangerschap en reizen door Australië. Wij zijn de weg ook ’n beetje kwijt, maar vooral erg fijn dat ze terug is!

Annefleur van den Berg

Annefleur van den Berg maakte onlangs haar officieuze GTST-debuut op Instagramkanaal van de soap. Zo kon men al een beetje aan haar personage Puck wennen, want dit seizoen is ze een volwaardig onderdeel van de cast. Zeker iemand om je tv voor aan te zetten!

Faye Bezemer

De jonge Faye Bezemer is niet echt ‘nieuw’, maar maakt dit seizoen wél na een korte afwezigheid haar comeback als Lana, die eind vorig jaar vertrok uit Meerdijk…

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft. 

Gerelateerde berichten