GTST-actrice Sophie Bouquet heeft zeer opvallende foto in haar kleedkamer hangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet liet een camera toe in haar kleedkamer tijdens opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden. Je gelooft nooit wat er in de kleedkamer van de jonge actrice hangt…

Het is reeds bekend dat Sophie Bouquet geen geheimen voor haar volgers heeft. En gelukkig ook maar! Het is namelijk overduidelijk dat haar fans werkelijk álles van haar willen weten. Kijk maar hoe ze reageren op deze kleedkamer-plaatjes! Al is daar natuurlijk wel goede reden voor…

Sophie Bouquet verwent volgers met kijkje in kleedkamer

Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Sophie Bouquet gaf haar volgers recent een tour in haar kleedkamer. Logisch dat ze door het dolle heen zijn, toch? Veel persoonlijker dan dit wordt het namelijk niet. En al helemaal omdat heel snel duidelijk was dat Sophie haar echte persoonlijkheid liet verschijnen. Want dit zou je echt niet van haar GTST-karakter verwachten! Zo kwamen er tijdens de tour namelijk heel wat weetjes bovendrijven.  Zo vertelde Sophie een hartverwarmend verhaal over een cadeautje van haar oma en wees ze een werkelijk bizarre reisgenoot aan. Maar de meeste aandacht werd toch écht getrokken door de foto bij haar spiegel. Daar kan je namelijk maar één conclusie over trekken: daar wil je de hele dag naar kijken. En Sophie blijkt kennelijk een opvallende smaak te hebben! Want deze foto zagen wij echt niet aankomen!

Fans Sophie Bouquet in oproer vanwege spiegelfoto

Zo blijkt Sophie Bouquet een pittig plaatje van haar medespeler bij haar spiegel te hebben hangen. Het is natuurlijk maar waar je naar wil staren, toch? Nou, dit specifieke kiekje viel goed in de smaak. Zo zijn haar fans allemaal razend enthousiast over de foto! Al moest er wel even gezegd worden dat dit niets met Sophie haar GTST-alter ego Merel Verduyn te maken heeft. Want dan zou je wellicht om andere reden opkijken van het plaatje. Sophie bekent namelijk een kiekje van een fotoshoot van haar mede-acteur in haar kleedkamer te hebben hangen. En de relatie is toch wel bijzonder, want in de show speelt hij haar vader. Ja, je hoort het goed! Sophie is helemaal hoteldebotel van Cas Jansen in zijn jonge jaren. En haar volgers lijken daar alle begrip voor te hebben!

Sophie Bouquet onthult wild te zijn van jonge Cas Jansen

In het korte interview op de Instagram van GTST weet Sophie Bouquet haar waardering voor Cas Jansen wel héél mooi te verwoorden. “De knapste soap-papa van Meerdijk in zijn jonge jaren”, schrijft ze erbij. En aan de reacties te merken lijkt iedereen zich daar wel in te vinden. “Die poster van Cas😂👏”, zien we helemaal bovenaan staan. En daar voegen zich al snel menig dorstige dames bij. Die zien de gedurfde fotoshoot wel zitten! “Gaaf is die hè is zijn jongere jaren”, verzucht één verzot kijker. Al krijgt Cas in zijn gouden jaren ook veel liefde toegewezen, zowel van Sophie op camera als de kijkers in de comments. “Ik denk dat Mr. Jansen er nu veel aantrekkelijker uitziet dan toen, maar laten we dat onder ons houden!”, grapt één volger in het Engels. Bekijk de kleedkamer-tour zelf hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!