GTST-actrice Liza Sips deelt leuke foto’s op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips ken je natuurlijk nog van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar wist je dat ze ook een hartstikke levendige Instagram pagina heeft?

Liza Sips is een van de leukste Nederlandse actrices. Ze doet naast acteren ook nog een heleboel andere dingen, zoals presenteren, stem-acteren en schrijven. In 2007 werd ze bekend bij het grote publiek, vanwege haar rol als Vicky Pouw in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Na haar optreden in GTST bleef het verassend stil rondom Liza. Maar als je denkt dat Liza van de aardbodem is verdwenen, dan is er goed nieuws! Je krijgt namelijk op haar Instagram een prachtig inkijkje in haar leven.

Lees ook: Hoe gaat het nu met Liza Sips?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Liza is een keukenprinses

Een van de eerste dingen die je te weten komt als je door haar Instagram gaat, is dat Liza een fan is van koken. Ze staat regelmatig in de keuken, de lekkerste gerechten klaar te maken voor haar gezinnetje. En dan kan ze het niet laten om  daar even een leuke foto van te maken en die met al haar fans te delen. Liza is een echte keukenprinses en geen enkel gerecht is haar te gek. Al blijft ze natuurlijk zelf nog steeds het lekkerste hapje in de keuken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Liza houdt van een goede verzorging

Voor Liza is een goede verzorging heel belangrijk. daar trekt ze graag een deel van haar ochtend voor uit om te zorgen dat ze helemaal verzorgd en fijn in haar vel de deur uit gaat. En ook die intieme momentjes deelt ze graag met haar volgers. Liza is een hele open dame, die haar fans graag een volledig beeld geeft van hoe haar dag in elkaar zit. En dat wordt zeker gewaardeerd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Liza Sips geeft je een knipoog

Je zag het al ten tijde van GTST, maar Liza is een lekker spontane en gekke meid en daar is in al die jaren niks aan veranderd. Ze vindt het nog hartstikke leuk om gekke bekken te trekken, haar tong uit te steken en een knipoog te geven aan haar volgers. Haar fleurige bloemenoutfit past goed bij haar humeur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Liza Sips deelt haar zomers jurkje

Liza gaat over het algemeen over straat in een spijkerbroek, maar als de zon goed schijnt, dan komen de zomerse jurkjes tevoorschijn. En die zijn een genot om naar te kijken. Liza kan dan ook niet anders dan haar zomerse outfit delen met haar volgers op Instagram. In een verleidelijke pose laat ze iedereen zien waar ze straks mee voor de dag komt. Liza is daarmee een van de meest knappe verschijningen van de zomer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Sips (@lizasips)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.