GTST-actrice Bertrie Wierenga had stiekem relatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fijn, zo’n GTST-zomerstop. Dankzij het vervangende programma, Goede Tijden Zomer Tijden met Froukje de Both, leren we eindelijk eens wat meer over de personen achter de acteurs. Zo leren we dat Bertrie Wierenga, die in GTST de rol van Shanti speelt, lang een geheime relatie had met een medespeler…

Hoewel Bertrie Wierenga (30) in Goede Tijden, Slechte Tijden het bed deelt met Rik, heeft ze in het echte leven een andere GTST-acteur naast zich liggen. Dorian Bindels, die Daan speelt, vertelt aan Froukje de Both in Goede Tijden Zomer Tijden hoe hij en Bertrie hun relatie lang geheim moesten houden.

Lees ook: Goede Tijden: Keert Marly van der Velden terug bij oude liefde?

Bertrie Wierenga heeft relatie met Dorian Bindels

Ondanks dat Bertrie Wierenga en haar collega Dorian Bindels al een tijdje bij elkaar waren, maakten ze na een paar maanden ‘pas’ op Valentijnsdag bekend dat ze een setje zijn. Ze wilden eerst zelf grondig onderzoeken of de liefde er echt was voor ze het aan de grote klok gingen hangen. Blijkbaar zit het goed: Bertrie Wierenga is nog steeds samen met haar Dorian.

Bertrie Wierenga is niet jaloers

Bertrie Wierenga en haar vriend Dorian hebben er geen moeite mee dat ze in Goede Tijden allebei de rol van verleider spelen. Bertries personage Shanti werd zelfs de serie ingeschreven om alle mannelijke bewoners van Meerdijk op een sensuele manier wakker te schudden. Dat lukte meer dan aardig: kijkers thuis zijn inmiddels ook hoteldebotel van de actrice met prachtige rode lokken. Ondanks dat ze in de serie regelmatig met een ander in bed liggen, en ook op sociale media veel ‘oneerbare voorstellen’ van fans krijgen, ligt de jaloezie bij Bertrie Wierenga en Dorian Bindels echter nog niet op de loer. Ze zien hun personage ‘volledig los’ van hun eigen persoon. Lastige baan, dat acteren…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.