Gravin Eloise van Oranje (18) stelt Instagram open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ons koningshuis doet meestal een beetje moeilijk over de privélevens van de koninklijke familie. Daarom waren we met z’n allen blij verrast toen we erachter kwamen dat Eloise van Oranje, de dochter van Prins Constantijn en Laurentien, haar Instagram ‘gewoon’ open gegooid heeft! Wie is deze 18-jarige Gravin?

Eloise van Oranje is voor de gemiddelde Nederlander waarschijnlijk alleen bekend van de wintersportfoto’s in Lech van onze Koning en zijn familie. Toch lijkt deze dochter van Prins Constantijn nu definitief uit de schaduw van haar beroemde familie te willen stappen. Wij willen haar daar best een handje bij helpen. Hier is Eloise van Oranje!

Eloise van Oranje op Instagram

Wie de Instagrampagina van Eloise van Oranje bekijkt zal meteen opgevallen zijn dat deze 18-jarige toekomstige student eigenlijk een best ‘gewoon’ leventje heeft. Haar Instagramfeed bevat foto’s van feestjes, vakanties, avondjes met vriendinnen – net als elk ander 18-jarig meisje eigenlijk. Eloise heeft dus eigenlijk het beste van twee werelden: een koninklijke titel die deuren opent, maar niet de druk van de troon. De dochter van Constantijn is namelijk geen prinses, maar gravin, en komt qua troonopvolging pas als nummer vijf in beeld. Ze is voor koninklijke begrippen ‘gewoon’ genoeg voor een openbaar Instagramkanaal dus.

Onlangs hield de blonde gravin haar eerste Q&A op sociale media. Mensen vroegen haar wat haar toekomstplannen zijn. Eloise antwoordde dat ze graag de Hotelschool wil volgen. Haar droom is om ooit een eigen hotel te runnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!