Gravin Eloise van Oranje (18) stelt Instagram open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ons koningshuis doet meestal een beetje moeilijk over de privélevens van de koninklijke familie. Daarom waren we met z’n allen blij verrast toen we erachter kwamen dat Eloise van Oranje, de dochter van Prins Constantijn en Laurentien, haar Instagram ‘gewoon’ open gegooid heeft! Wie is deze 18-jarige Gravin?

Eloise van Oranje is voor de gemiddelde Nederlander waarschijnlijk alleen bekend van de wintersportfoto’s in Lech van onze Koning en zijn familie. Toch lijkt deze dochter van Prins Constantijn nu definitief uit de schaduw van haar beroemde familie te willen stappen. Wij willen haar daar best een handje bij helpen. Hier is Eloise van Oranje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Eloise van Oranje op Instagram

Wie de Instagrampagina van Eloise van Oranje bekijkt zal meteen opgevallen zijn dat deze 18-jarige toekomstige student eigenlijk een best ‘gewoon’ leventje heeft. Haar Instagramfeed bevat foto’s van feestjes, vakanties, avondjes met vriendinnen – net als elk ander 18-jarig meisje eigenlijk. Eloise heeft dus eigenlijk het beste van twee werelden: een koninklijke titel die deuren opent, maar niet de druk van de troon. De dochter van Constantijn is namelijk geen prinses, maar gravin, en komt qua troonopvolging pas als nummer vijf in beeld. Ze is voor koninklijke begrippen ‘gewoon’ genoeg voor een openbaar Instagramkanaal dus.

Onlangs hield de blonde gravin haar eerste Q&A op sociale media. Mensen vroegen haar wat haar toekomstplannen zijn. Eloise antwoordde dat ze graag de Hotelschool wil volgen. Haar droom is om ooit een eigen hotel te runnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten