Goor kiest opvolger Geer voor reisshow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Instagram foto Gordon

Nederlands schunnigste grappenmaker gaat weer op reis. Wie neem Gordon dit keer mee?

Gordon is de afgelopen tijd meer op televisie geweest door privézaken, dan door zijn talent om te presenteren. Nadat hij een extra zakcentje had verdiend met zijn biografie, leek hij een beetje weg te zakken in bepaalde snoepjes en drankjes die je naar de hogere sferen brengen.

Maar Gordon is zich hier momenteel van aan het terugknokken en is aan het experimenteren met het nuchtere leven. En nog altijd is die eenzame Gordon weer op zoek naar de liefde. Deze liefdesreiziger heeft daarom na 11 jaar – sinds zijn laatste reisprogramma – zijn rugzak opnieuw ingepakt. en heeft dit keer zijn mascotte Gerard Joling thuisgelaten en vervangen voor een vrouwelijke variant.

Schaterlachen

Niemand minder dan voormalig Luv-zangeres Patty Brard is de nieuwe partner in crime van Gordon. ‘Entertainment-cupido’ zou zomaar eens raak hebben kunnen geschoten als het gaat om de relatie tussen Gordon en Patty. De twee lijken qua tv persoonlijkheden een match made in heaven. En wie beter dan Patty kan de schaterende Gerard vervangen? Op het gebied van lachen doet Patty namelijk zeker niet onder voor Gerard!

Patty is dus het nieuwe slachtoffer voor de schunnige grapjes van Gordon en zal dus voor het programma aan haar conditie moeten werken als haar werk net zoals haar voorganger vooral bestaat uit het ‘de longen uit je lijf lachen’. Zou dat trouwens ook in haar functieomschrijving staan? “Te allen tijde een overdreven en aanstekelijke lach opzetten als reactie op een opmerking van Gordon”? Hoe dan ook: Patty’s dikke huid kan deze grappen ongetwijfeld hebben.

Alternatieven

Oké, dat Patty een goede keuze is als sidekick van de spraakmakende zanger mag duidelijk zijn. Maar goed: als we het nu toch over schaterlachexperts hebben, over wie zou nog meer zijn nagedacht? Wie zou er meegedaan kunnen hebben in de race om ‘schaterlachmascotte’ te worden?

Huug Bosse

Als er iemand goed is in lachen, dan is het wel Huug Bosse. Het zou zomaar eens mogelijk kunnen zijn dat deze goedlachse man zowel Patty als Gerard overtreft. Onderstaande video levert bewijs.

René van der Gijp

Nou, wellicht is er nog een iemand die zelfs Huug Bosse, Gerard én Patty kan aftroeven: René van der Gijp. Het maakt niet uit wat er gezegd is, het maakt niet uit waarover het gaat. Als je René hoort lachen, dan ontkom je er niet aan dat er een grijns zal ontstaan op je gezicht. Doe de René van der Gijp lachchallenge en probeer het onderstaande filmpje te kijken en drie minuten zonder lach door te brengen. Succes!!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten