Goor kiest opvolger Geer voor reisshow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Instagram foto Gordon

Nederlands schunnigste grappenmaker gaat weer op reis. Wie neem Gordon dit keer mee?

Gordon is de afgelopen tijd meer op televisie geweest door privézaken, dan door zijn talent om te presenteren. Nadat hij een extra zakcentje had verdiend met zijn biografie, leek hij een beetje weg te zakken in bepaalde snoepjes en drankjes die je naar de hogere sferen brengen.

Maar Gordon is zich hier momenteel van aan het terugknokken en is aan het experimenteren met het nuchtere leven. En nog altijd is die eenzame Gordon weer op zoek naar de liefde. Deze liefdesreiziger heeft daarom na 11 jaar – sinds zijn laatste reisprogramma – zijn rugzak opnieuw ingepakt. en heeft dit keer zijn mascotte Gerard Joling thuisgelaten en vervangen voor een vrouwelijke variant.

Schaterlachen

Niemand minder dan voormalig Luv-zangeres Patty Brard is de nieuwe partner in crime van Gordon. ‘Entertainment-cupido’ zou zomaar eens raak hebben kunnen geschoten als het gaat om de relatie tussen Gordon en Patty. De twee lijken qua tv persoonlijkheden een match made in heaven. En wie beter dan Patty kan de schaterende Gerard vervangen? Op het gebied van lachen doet Patty namelijk zeker niet onder voor Gerard!

Patty is dus het nieuwe slachtoffer voor de schunnige grapjes van Gordon en zal dus voor het programma aan haar conditie moeten werken als haar werk net zoals haar voorganger vooral bestaat uit het ‘de longen uit je lijf lachen’. Zou dat trouwens ook in haar functieomschrijving staan? “Te allen tijde een overdreven en aanstekelijke lach opzetten als reactie op een opmerking van Gordon”? Hoe dan ook: Patty’s dikke huid kan deze grappen ongetwijfeld hebben.

Alternatieven

Oké, dat Patty een goede keuze is als sidekick van de spraakmakende zanger mag duidelijk zijn. Maar goed: als we het nu toch over schaterlachexperts hebben, over wie zou nog meer zijn nagedacht? Wie zou er meegedaan kunnen hebben in de race om ‘schaterlachmascotte’ te worden?

Huug Bosse

Als er iemand goed is in lachen, dan is het wel Huug Bosse. Het zou zomaar eens mogelijk kunnen zijn dat deze goedlachse man zowel Patty als Gerard overtreft. Onderstaande video levert bewijs.

René van der Gijp

Nou, wellicht is er nog een iemand die zelfs Huug Bosse, Gerard én Patty kan aftroeven: René van der Gijp. Het maakt niet uit wat er gezegd is, het maakt niet uit waarover het gaat. Als je René hoort lachen, dan ontkom je er niet aan dat er een grijns zal ontstaan op je gezicht. Doe de René van der Gijp lachchallenge en probeer het onderstaande filmpje te kijken en drie minuten zonder lach door te brengen. Succes!!

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.