Gigi Ravelli is de vrouw van je dromen op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gigi Ravelli is misschien al even niet meer onder de aandacht van het grote publiek, maar de actrice is voor velen nog steeds de vrouw van hun dromen!

Actrice Gigi Ravelli is voor vele mannen nog steeds de vrouw van hun dromen. En dat is ook niet heel gek, want Gigi ziet er nu eenmaal geweldig uit. De blondine heeft veel om van te houden. Naast een flinke hoeveelheid charmes, heeft ze ook nog een leuk koppie om naar te kijken, een goed gevoel voor humor en een prachtig gevormd . Op de volgende foto is Gigi al helemaal de vrouw van je dromen!

Lees ook: Dit is waarom GTST-actrice Gigi Ravelli nooit meer een Instagram foto post
Gigi is de droom van elke man

Er was een tijd dat Gigi in bijna elke Nederlandse film of serie mee moest spelen. Dat was ook niet zo gek, Gigi was destijds de droom van elke man. Door Gigi aan je productie toe te voegen wist je eigenlijk al dat je er een stroom aan mannelijke kijkers  gratis bij kreeg. Tegenwoordig heeft Gigi zich grotendeels teruggetrokken uit het publieke oog, maar dat maakt haar nog steeds de vrouw van je dromen. Ze is vrolijk, spontaan, enorm knap en een tikje gek. De combinatie van al die eigenschappen is zeer zeldzaam. Als je dat tegenkomt in een vrouw moet je het koesteren. Daarom is Gigi ook zo bijzonder. En hoewel ze al even niets meer van zich heeft laten horen hoopt iedereen natuurlijk dat ze binnenkort terugkeert naar het witte doek. Want meer zien van Gigi Ravelli is altijd een goed idee.
Geen standaard meisjes meisje

Gigi is absoluut geen standaard meisjes meisje. geen popje of opgedirkte Barbie die onder zeshonderd lagen make-up haar echte gezicht verbergt. Gigi is heerlijk zichzelf. Ze is een nuchtere meid, die zeker niet op haar mondje gevallen is. Als Gigi iets niet zint, dan laat ze dat ook absoluut weten. Gigi is dus een vrouw waar je ook nog een beetje een normaal gesprek mee kan voeren. En dat maakt haar in de omgang zeer prettig. Het is voor een deel de reden dat ze voor zoveel mannen als ‘vrouw van je dromen’ wordt gezien. Want een knap uiterlijk is leuk, maar uiteindelijk moet je ook met die persoon een goed gesprek aan kunnen knopen. Gigi heeft het allebei. Ze heeft een leuke persoonlijkheid en een enorm goed !
De comeback van Gigi Ravelli

Het is nog niet zeker of, en wanneer, Gigi Ravelli ooit terugkeert uit de vergetelheid. Ze geniet momenteel best wel van haar anonieme bestaan. Maar hopelijk komt er een dag dat Gigi weer meer te zien is in de media en ze dagelijks de leukste foto’s plaatst op haar social media kanalen. Dan wordt meteen weer duidelijk waarom Gigi de vrouw van je dromen is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!