Gevluchte Maan de Steenwinkel eindelijk opgedoken op foto met privéjet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lange tijd was ze afwezig, maar nu is er toch bericht van de gevluchte Maan de Steenwinkel. Het vermoeden dat Maan naar het buitenland zou zijn gevlucht vanwege de schandalen omtrent The Voice of Holland bleek niet helemaal juist te zijn. Naast een lang statement over de schandalen, vonden we nu eindelijk een foto van haar vakantie. Wij vertellen je alle details.

Tegenwoordig is Maan niet meer weg te denken uit de hoofden van de Nederlandse zangeressen. Ze scoort hit na hit, is op elk feestje de mooiste dame en staat graag in de belangstelling als het gaat over publiciteit en fame. Toch dachten verschillende media dat ze niet helemaal vrijuit ging toen bekend werd dat er vreemde dingen waren gebeurd bij The Voice of Holland. Maan vluchtte (zo leek het) naar het buitenland om daar nog even te genieten van de zon. Het bleek vals alarm: Maan heeft niks te maken met de schandalen van The Voice en wenst daarnaast iedereen sterkte die daar wel mee te maken heeft gehad.

Maan en vriendinnen in een privéjet

Een post die alle twijfel doet wegnemen. Het Instagram-account By Bad Boys deed het. Toevallig wordt dit account ook beheerd door Maan en haar vriendinnen, met als thema het vieren van vakantie en het samenzijn. Een leuk en spontaan kiekje voor een eigen privéjet, met mondkapje nog op in de buitenlucht. Samen met hartsvriendinnen Luna van Vleuten en Levine Louise bleek Maan een privévlucht te hebben geboekt naar een onbekende bestemming. Spannend en gevaarlijk. Zo kennen wij Maan wel.

Maan komt vast weer terug naar Nederland

De foto doet je vermoeden dat Maan weer onderweg terug is naar Nederland, in geheel eigen stijl en klasse. In een volledig witte outfit en een (bijna) volledig wit vliegtuig. Het enige wat nog mist in het plaatje is een beetje rood en blauw, zodat ze volledig in de Nederlandse kleuren kan vliegen richting ons kikkerlandje. Als ze eenmaal terug is in Nederland hopen we er met zijn allen op dat ze een nieuw nummer uitbrengt. Het liefst een soortgelijk nummer als ‘leven’, een prachtig nummer met gevoelige uithalen die je van binnen raken.

Hopelijk is Maan droog van haar vorige avontuur

We schreven er ook al over: Maan kreeg geen mediastorm maar een zware regenstorm over zich heen op de onbekende bestemming van vakantie. Hier moest ze letterlijk vechten voor haar leven, anders was het einde van de carrière van Maan de Steenwinkel in zicht. Ondanks deze storm probeert Maan te genieten van haar welverdiende vakantie met haar vriendinnen. En dat kunnen wij alleen maar waarderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!